MENIU

Monica Anghel, la un pas de moarte din cauza unei operații greșite pe coloană

Monica Anghel

O iubită interpretă de muzică din România a fost la un pas de moarte din cauza unei operații greșite. Monica Anghel a vorbit despre cumpenele vieții sale, inclusiv despre momentul în care a avut pareză de 98% pe piciorul drept. 

Monica Anghel a vorbit deschis despre problemele care au pus-o la încercare în ultima vreme, dar peste care a trecut cu zâmbetul pe buze. Cântăreața a mărturisit că cel mai greu a fost acum 6 ani, când a avut operația pe coloană și nu a putut să fie lângă băiețelul ei, ca să îl asigure că totul va fi bine.

O operație greșită ar fi putut să schimbe cursul vieții artistei. După o intervenție de urgență, a avut o pareză de 98% pe piciorul drept. A fost nevoie de recuperare timp de un an și șase luni. Tot atunci, a început să își schimbe și stilul de viață, iar acum a ajuns să cântărească 58 de kilograme.

Monica Anghel a mărturisit că își organizează foarte bine programul și are timp și de viața personală. Urmează cursuri de instructor de fitness, de nutriționist și consultant. Iar până la finalul anului, și-a propus să obțină toate cele trei diplome. 

Mai multe articole despre:
Monica Anghel