MENIU

Mobilă ieftină - reduceri masive pe eMAG. Top 10 oferte

eMAG vine cu reduceri uriașe pentru mobila de la Kring. Până la 40% sunt micșorate prețurile în această perioadă.

Întreaga ofertă o puteți consulta AICI. În continuare vă oferim o selecție cu 10 dintre cele mai interesante produse și cu cele mai avantajoase reduceri.

Mobilă ieftină de la eMAG - Canapea colțar

Această canapea de tip colțar este extensibilă și poate fi folosită pe post de pat de 3 persoane. Este dotată cu ladă de depozitare, șezlong pe partea stângă, iar învelișul exterior este din stofă de culoare Cappuccino.

Colțarul este produs de Kring Ad și are o reducere de 25% din preț

Oferta poate fi consultată AICI.

Mobilă ieftină de la eMAG - Canapea Kring Royal

Canapeaua Kring Royal este din piele naturală, are 2 reclinere, culoare este maro roșcat, extrem de elegant. Dimensiunile standard ale canapelei sunt de 220 x 98 x 100cm. Are  o reducere de preț de 25% numai în această perioadă.

Puteți consulta oferta completă AICI.

Mobilă ieftină de la eMAG - Lada Kring

Lada Kring cu pernă pentru șezut este compartimentată cu 2 cutii pentru depozitare și două sertare. Lada este foarte elegantă, de culoare albă din lemn și beneficiază de o reducere de 25% din preț.

Puteți consulta oferta AICI.

Mobilă ieftină de la eMAG - Dormitor birou multifuncțional

Dormitorul care se transformă în birou, multifuncțional de la Kring Shift are un discount de 35% din preț și este una dintre cele mai avantajoase oferte de la eMAG pentru mobilier. Este ideal pentru camera copilului, oferă un ambient plăcut camerei și are un design inovator.

Oferta completă e disponibilă AICI.

Mobilă ieftină de la eMAG - Colțar Kring

Colțarul Kring  are șezlong pe partea dreaptă, este de cuoare gri și beneficiază de 25% reducere. Are un desig minimalist și se potrivește cu ușurință în orice living. Dimensiunile colțarului sunt de 84x88x220.

Puteți consulta oferta AICI.

Mobilă ieftină de la eMAG - Fotoliu Krin Sylvie

Fotoliul Kring Sylvie este dotat cu recliner și trei trepte de confort, este de culoare gri și are dimensiunile 81.5x100x101 cm. Acest fotoliu îmbină cu succes confortul, calitatea și stilul, prefecte pentru casă sau birou.

Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

Mobilă ieftină de la eMAG - scaun de birou Kring Eco

Cu o reducere de 25% din preț, scaunul office Kring Eco aduce un confort printre task-urile voastre zilnice, datorită suportului lombar oferit de spătarul generos și a înălțimii regrabile a șezutului.

Întreafa ofertă poate fi consultată AICI.

Mobilă ieftină de la eMAG - dormitor copii

Dormitorul pentru copii de la Kring Kul este multifuncțional și este de culoare roz. Liniile fluide ale dormitorului Kring se îmbină atent și creează un ambient perfect pentru studiu cât și pentru dormit sau joacă. Setul conține un pat generos și un spațiu larg cu decupaje laterale ce lasă lumina naturală să inunde suprafața de lucru.

Întreaga ofertă e disponibilă AICI.

Mobilă ieftină de la eMAG - Scaun ergonomic

Scaunul ergonomic de la Kring Ergo este făcut din piele ecologică ce arată în mod deosebit și foarte elegant. Este dotat cu suport lombar și tetieră pentru un confort garantat.În plus, are 25% reducere în această perioadă de la eMAG.

Întreaga ofertă e disponibilă AICI.

Mobilă ieftină de la eMAG - Masă rotundă

Ideală pentru a fi amplasată în grădină, masa rotundă Kring Bruxelles Round este de culoare gri și are dimensiunile 90x70. Masa este din oțel de cea mai bună calitate și are un design elegant. Blatul este din sticlă șablată, finisaj în valuri și oferă un efect estetic deosebit.

Întreaga ofertă e disponibilă AICI.

Mai multe articole despre:
emag reducer mobila ieftina