MENIU

MOȘ NICOLAE 2014. Mesaje frumoase de trimis de SFÂNTUL NICOLAE

<p><strong>MOȘ NICOLAE</strong></p>

MOȘ NICOLAE 2014. Mesaje frumoase de trimis de SFÂNTUL NICOLAE. Realitatea.net a făcut o selecție special pentru tine.

MOŞ NICOLAE. MESAJE, SMS-uri şi FELICITĂRI de SFÂNTUL NICOLAE

Mesaje de Moș Nicolae - Chiar daca Mos Nicolae nu stie ce ai visat ca ai primit cadou, chiar daca nu stie ce iti doresti sa primesti, chiar daca nu stie daca iti va placea, el tot iti va aduce ceva in dar, chiar daca este numai dragostea lui.



Mesaje de Moș Nicolae - Sper ca sarbatoarea Sfintului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales... multa dragoste!

Mesaje de Moș Nicolae - In fiecare an, incepand cu 6 decembrie, sufltele noastre incep sa simta cum ceva parca in atmsofera e schimbat - se apropie o perioada frumoasa a anului "Sarbatorile de iarna" - cand oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac o gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.



Mesaje de Moș Nicolae - Iti doresc ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.
Lumina in suflete si multa sanatate.

Mesaje de Moș Nicolae - In ultimii ani, mosul a venit la mine cu... dragoste si speranta... El stie ca nu sufar daca nu vine incarcat cu daruri pentru cizmulitele mele. Sunt norocoasa doar sa stiu ca el exista si ca ii face pe apropiatii mei fericiti.


Mesaje de Moș Nicolae - Lustruieste-ti ghetele si dupa... mergi la culcare! Nu conteaza ca esti singura... Mos Nicolae va veni si iti va pune in ghetute doar zambete si voie buna... sa le imparti apoi in stinga si in dreapta:) Si eu o sa vreau un zimbet! Sa-mi pastrezi unul!


MOȘ NICOLAE 2014 Mesaje de Moș Nicolae - Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseara la tine in casuta, sa-ti las un dar simbolic acolo in ghetuta, dar te-am vazut dormind si atunci ti-am lasat un pupic dulce pe obraz. Mos Nicolae
Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o traditie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tau inca de la primul Mos Nicolae. Gandeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La multi ani!

Mesaje haioase de Mos Nicolae, potrivit Kudika.ro.

Mesaje de Moș Nicolae - Buna! Sunt Mos Nicolae! Ti-ai pregatit bocancii? Vin la noapte sa iti las o duzina de nuiele!

Mesaje de Moș Nicolae - Draga Nicoleta, stiu ca anul acesta nu ai fost cuminte. Asadar anul acesta cadourile de Mos Nicolae le vei primi de la Iepurasul de Paste!

Mesaje de Moș Nicolae - Astazi, de ziua ta, Mos Nicolae ti-a adus o nuia.... pacat ca nu ai fost cuminte! Multumeste-te cu mine!
Ho-Ho-HO! Sa ai parte de zapada si de bucurie-n casa! La multi ani! Mos Nicolae!

Mesaje de Moș Nicolae - Mos Nicolae m-a sunat, si tocmai m-a anuntat ca anul asta te-a sarit pe tine si vine direct la mine!

 

Mesaje de MOS NICOLAE. De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.

Mesaje de MOS NICOLAE. Cremă de pantofi, perie de lustruit, ghete noi. Păcat că nu ai fost cuminte! Mulţumeşte-te cu mine!

Mesaje de MOS NICOLAE.  Surpriză! Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic. Doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald în suflet.

Mesaje de MOS NICOLAE. Cu ocazia sfântului Nicolae îţi doresc multă sănătate, fericire şi nu în ultimul rând multă bucurie în viaţă!!!Să fii iubit şi să ai parte numai de lucruri frumoase!

MESAJE DE MOS NICOLAE 2014. La mulți ani și fie ca SF Nicolae să te călăuzească mereu!

MESAJE DE MOS NICOLAE 2014. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros “La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.

MESAJE DE MOS NICOLAE 2014. Dragă Nicolae, de ziua numelui tău îți dorim un sincer “LA MULȚI ANI” să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alaturi de cei dragi!
MESAJE DE MOS NICOLAE 2014. Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!

MESAJE DE MOS NICOLAE 2014. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

MESAJE DE MOS NICOLAE 2014. Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Nicolae!

MESAJE DE MOS NICOLAE 2014. La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

MESAJE DE MOS NICOLAE 2014. La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!!
MESAJE DE MOS NICOLAE 2014. Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.
MESAJE DE MOS NICOLAE 2014.Îți urez “La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca SF Nicolae, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.