MENIU

Mireasa fusese adoptată. După 21 de ani, mama îi dă un bilet. De ce l-a ținut ascuns până în ziua nunţii

Tânăra mireasă a aflat un secret teribil... Mama sa îl ţinuse ascuns până în ziua nunţii. Când a aflat, a izbucnit în lacrimi! Şi avea de ce... 

În 1994, Sherry Blackledge şi soţul ei au adoptat o fetiţă de toată frumuseţea, Brooke. Se întâmpla la un an de la adopţia lui Brian.

Pe când fetiţa avea doar 18 luni, Sherry i-a scris o scrisoare, în timp ce micuţa dormea liniştită în pătuţul său. Şi-a promis că i-o va înmâna chiar în ziua nunţii...

După câteva zile, a printat scrisoarea pe o bucată de pânză din rochia sa de mireasă. Anii au trecut, dar Sherry a avut tăria s-o ţină într-un sertar, ascunsă de copilă.

"Draga noastră Brooke,

În timp ce-ţi scriu aceste rânduri, tu dormi liniştită în pătuţul tău. Ai doar 18 luni... Şi eu, şi tatăl tău vrem să ştii că ne-ai adus o bucurie enormă... Din ziua în care te-am luat, ai umplut casa cu dragoste. Ne-ai ajutat să devenim o familie minunată... Eşti o fetiţă superbă, o fiică extraordinară şi o surioară nemaipomenită pentru Brian.

Înainte de a mă căsători cu tatăl tău, am tot vorbit despre cât de mult ne doream să avem o fetiţă şi un băieţel. Încă de atunci ştiam cum te vei numi - Brooke.

Brooke, vreau să ştii că eşti o fiinţă extraordinară... Dumnezeu te-a ales şi ni te-a trimis. Te iubim, dragă copilă!

Mami, tati şi Brian"

În 2015, Brooke s-a căsătorit cu un tânăr remarcabil, iubit de toată lumea - familie, prieteni, colegi de serviciu... În ziua nunţii, tânăra mireasă a avut parte de surpriza vieţii! Când a văzut mesajul mamei sale, nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi a izbucnit în plâns... Erau lacrimi de fericire! Se simţea cel mai fericit om din lume! Şi avea de ce!