MENIU

Mihai Albu, diagnosticat cu o boală cruntă. Designerul a fost operat recent

Cunoscutul designer Mihai Albu trecere prin clipe de cumpănă, după a primit un diagnostic crunt. Vestea a fost dată chiar de Mihai, care a precizat că recent a suferit o intervenție chirurgicală.

Designerul a povestit în mediul online întreaga experienţă prin care a trecut, după ce, la un control de rutină, a fost diagnosticat cu un cancer de prostată.

”În urma unui control de rutina cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată.

A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de (…) si echipa sa, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare.”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Designerul a precizat că în prezent se recuperează sub controlul medicilor și i-a îndemnat pe toți urmăritorii săi să-şi facă analizele periodice, pentru că uneori acest gest poate face diferența între viață și moarte.

Mihai Albu ar fi aflat că suferă de boala gravă în luna februarie a acestui an. La vremea aceea, el și-a anunțat fanii din mediul online că urmează să-și facă analizele.

 

 

Mai multe articole despre:
mihai albu cancer prostata operat