MENIU

Mihaela Tatu s-a mutat din Bucureşti. Vezi cu ce se ocupă fosta vedetă tv!

<p>Mihaela Tatu</p>
Mihaela Tatu

Mihaela Tatu s-a stabilit la Oradea de aproape un an, insa nu a renuntat definitiv la Bucuresti. Fosta prezentatoare TV vine destul de des in Capitala, acolo unde are si acum multi prieteni dragi, dar si unde o asteapta de fiecare data fiica ei, Ioana.

Dupa sase ani de cand a renuntat la televiziune, Mihaela Tatu  poate spune, in sfarsit, ca si-a gasit calea. De zece luni locuieste in Oradea, unde isi imprumuta vocea pentru personaje de desene animate si zilnic se imparte intre studio, Gore, singurul barbat care i-a fost mereu alaturi (catelul ei) si cursurile de dezvoltare personala, prin care ii invata pe ceilalti calea care echilibru si implinire.

Vedeta a povestit pentru Cancan.ro despre problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat în ultimii ani.

"Problemele de sanatate m-au marcat cel mai mult. Adica ruptura de ligament incrucisat si menisc si operatia de fibrom. In decembrie, inainte de sarbatori, am mai avut o interventie chirurgicala, laparoscopica si gata cu colecistul. Pe aceasta insa am privit-o ca pe un proces de curatare a unui organism destul de neglijat. Psihic am fost foarte echilibrata si asumata", a spus fosta prezentatoare TV.