MENIU

Mercedes-Benz CLS facelift: Cum arată Mercedes CLS facelift

Mercedes-Benz a aplicat o restilizare serioasă în gama CLS. Aceasta include o parte frontală nouă, sisteme multimedia actualizate, motorizări mai eficiente şi o transmisie automată cu nouă trepte, scrie automarket.ro.

Mercedes-Benz CLS, modelul care a inventat segmentul coupe-urilor cu patru uşi, a primit o restilizare pentru cea de-a doua generaţie a sa.

Facelift-ul va debuta la Festivalul Vitezei de la Goodwood şi vine cu blocuri optice cu LED-uri şi o nouă grafică, o grilă frontală cu un format diferit, pachete de opţionale noi pentru a mări posibilităţile de personalizare, motorizări mai performante şi mai eficiente, un sistem multimedia actualizat şi o transmisie automată cu nouă trepte. Toate motoarele din gamă respectă normele Euro6, iar gama are şi un motor diesel de 2.1 litri în cazul versiunii entry-level, acesta asigurând 170 CP şi 400 Nm.

Vârful "gamei standard" se numeşte CLS400 şi are un motor V6 twin-turbo de 3.0 litri în locul unităţii aspirate de 3.5 litri. Cea mai puternică motorizare îi aparţine în continuare lui CLS63 AMG, un V8 twin-turbo de 5.5 litri, oferit şi în compania unui pachet de performanţă, care ajunge să livreze 585 CP în această versiune.

Mai multe articole despre:
arată facelift Mercedes-Benz CLS Mercedes CLS