MENIU

MASTERCHEF. Cel mai bine păstrat secret de prima femeie jurat din România

<p><em><strong>MASTERCHEF 2014.</strong> </em></p>

MASTERCHEF. Si-a petrecut copilaria si adolescenta in restaurantul mamei sale, iar de cand este in Romania, Patrizia a ramas fidela restaurantelor care au cucerit-o de la bun inceput. Printre preferatele ei se numara si restaurantul in care gateste chiar ea retetele de familie, care ii aduc aminte de copilarie.

MASTERCHEF. Cel mai exploziv show culinar este pe cale sa schimbe noi destine si sa impresioneze prin maretia si dinamica spectacolului. Juriul format din Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean va fi cel care va pune la grea incercare indemanarea, cunostintele si talentul concurentilor la MASTERCHEF.

Patrizia este un Chef extrem de apreciat si chiar daca este o fire plina de viata, in bucatarie lucrurile stau cu totul altfel: este o persoana dura, iubeste ceea ce face, iar de fiecare data cand gateste cate ceva totul trebuie sa iasa perfect. 

1. Cum ai inceput sa gatesti? 

Am inceput sa gatesc cu bunica mea, acasa la ea, cand mergeam in vacanta. Dupa, mama avea restaurant, eu aveam 13 ani si asa am inceput, la San Remo. O ajutam pe mama la restaurant, m-am nascut cu gatitul.

2. Care este cheia succesului in domeniu? 

Pasiune si multa perseverenta. 

3. Ce calitati trebuie sa aiba un bucatar bun?

Talent, pasiune si sa nu se uite la ceas.

Articolul integral pe Protv.ro.


MASTERCHEF. In primul episod vom face cunostinta cu cei trei jurati si vom afla care sunt noile reguli ale sezonului. Din toate colturile tarii s-au inscris mii de concurenti motivati si hotarati sa demonstreze cu orice pret ca locul lor este in bucataria MasterChef. Acum vom avea ocazia sa ii cunoastem pe cei care s-au facut remarcati si care au reusit sa treaca de primele preselectii si sa arate in fata intregii tari cat de bine stiu sa gateasca.

„Vrei sa castigi MasterChef? Fii un explorator! Fii pasionat! Fii creativ!”, este indemnul celor trei chefi pentru toti cei care aspira la trofeul acestui sezon, anunță Protv.ro.

Se anunta o competitie care va pune in valoare talentulul concurentilor, ajutati chiar de jurati sa isi perfectioneze stilul si sa-si imbunatateasca cunostintele culinare.

Desi premiul pus in joc in valoare de 50.000 euro este unul atractiv, adevarata recunoastere pentru cel care va castiga competitia va fi data prin titlul de MasterChef al Romaniei.


Mai multe articole despre:
Pro Tv MASTERCHEF juraţi concurs culinar