MENIU

Mark Zuckerberg anunţă o schimbare mult aşteptată la Facebook. „Este o zi specială”

Utilizatorii Facebook se vor putea bucura în curând de o nouă opţiune. Este vorba despre butonul "Dislike", ce urmează a fi testat în perioada următoare.

După numeroase zvonuri vehiculate de-a lungul anilor, Mark Zuckerberg a anunţat în sfârşit că Facebook va introduce butonul „Dislike”.

Fondatorul reţelei de socializare a anunţat că specialiştii din compania sa lucrează deja la această nouă funcţie, iar că în perioada următoarea vor începe testarea sa, scrie metro.co.uk.

„În cele din urmă v-am auzit cererile şi lucrăm la asta, iar în curând vă vom putea livra ceva ce răspunde nevoilor unei comunităţi largi de utilizatori”, a spus Zuckerberg.

„Oamenii au cerut un buton Dislake de mai mulţi ani şi probabil că sute au tot întrebat când se va întâmpla asta, dar azi este o zi specială pentru că azi este ziua în care chiar pot spune că lucrăm la asta şi că suntem foarte aproape de momentul în care vom începe testele”, a precizat el.

Totuşi, Zuckerberg şi-a exprimat speranţa că butonul nu va fi folosit într-un mod negativ, ci mai degrabă pentru ca internauţii să îşi poată exprima empatia.

„Nu toate momentele sunt momente bune. Dacă postezi ceva trist, precum criza refugiaţilor, spre exemplu, iar asta te mişcă sau dacă un membru al familiei a încetat din viaţă, atunci nu e tocmai confortabil să dai un Like acelei postări... Cred că este important să le oferim oamenilor mai multe opţiuni decât simplul Like”, a adăugat fondatorul celebrei reţele de socializare.

Mai multe articole despre:
Facebook buton Mark Zuckerberg Like opţiune dislike