MENIU

MARIOARA MURARESCU a murit. Agonie pentru MARIOARA MURARESCU în ultimele luni

<a href="http://www.realitatea.net/cauta?c=MARIOARA%20MURARESCU&amp;o=d&amp;p=2" target="_blank">MARIOARA MURARESCU</a> a murit. Agonie pentru MARIOARA MURARESCU &icirc;n ultimele luni

MARIOARA MURARESCU. Realizatoarea de televiziune MARIOARA MURARESCU a încetat din viaţă în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 66 de ani, potrivit postului de televiziune public. MARIOARA MURARESCU era bolnavă de foarte multă vreme.



MARIOARA MURARESCU. Anul trecut, în vară, MARIOARA MURARESCU  a fost supusă unei intervenţii de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală. Totodată, ea a fost bolnavă de cancer mamar.

 

MARIOARA MURARESCU. Ce spunea despre starea ei de sănătate

MARIOARA MURARESCU  a vorbit, prin telefon, la Teo Show, despre starea ei de sanatate.

"Ma bazez pe rugaciunile celor din jur. Ma simt bine. Muncesc, e aceea perioada in care am foarte mult de munca. Am facut progrese. Atata timp cat execut ceea ce mi se cere, fac progrese. Lucrez cu oameni exceptionali, copiii mei imi sunt alaturi. Imi pare rau ca prin aceste preocupari ale mele reusesc sa umbresc un pic sarbatorile", a spus MARIOARA MURARESCU, potrivit wowbiz.ro.

Vizitele la patul de suferinţă al Marioarei Murărescu îi reamintesc, inevitabil, Teodorei Trandafir de lunile negre de acum doi ani, când ea însăşi se zbătea între viaţă şi moarte la o clinică din Viena. Vedeta Kanal D recunoaşte, pentru ziarulring.ro, că înnebunea în spital măcinată de gândul că nu va mai ieşi vie de acolo.

"Vă pot spune secretul omului care stă foarte mult în acelaşi loc şi i se tot promite că va fi mai bine sau că va pleca acasă. La un moment dat nu mai speri şi te enervează oricine care îţi dă speranţe... Nimeni nu bănuieşte prin ce trece această femeie. Nopţile acelea uriaşe pe care le-am trăit... Speranţele care se spulberă, statul în aceeaşi cameră te înnebunesc. Îţi zici: «Nu mai ies niciodată de aici!». După o lună, credeam că înnebunesc, iar după trei, că nu mai văd cerul... Cea mai grea luptă este cu tine. Şi nu poţi singur. De asta MARIOARA MURARESCU  trebuie sunată din când în când, chiar dacă ni se pare că deranjăm. Un om pe patul de spital are stări felurite. Gândurile nu te lasă în pace oricât de puternic ai fi. Dânsa se ţine tare şi mă gândesc că o lovim spunând că ar trebui să facă mai mult", spune Teo.

 

MARIOARA MURARESCU. INTERNATĂ LA ELIAS

MARIOARA MURARESCU  este internată, din 9 august, la Spitalul Elias din Capitală, pentru continuarea îngrijirilor medicale, a declarat atunci, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Valentin Calu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias a precizat că MARIOARA MURARESCU  a cerut să nu fie date informaţii în legătură cu starea sănătăţii sale.

Apropiaţi ai realizatoarei TV au explicat că aceasta a fost internată în Clinica de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie a spitalului, care are şi un Compartiment de Recuperare Neurologică.

MARIOARA MURARESCU  a fost externată recent de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj.

Realizatoarea TV a fost internată în iunie la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, unde a fost supusă unei intervenţii de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală.

MARIOARA MURARESCU.  Internată la Cluj


MARIOARA MURARESCU. Surse din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj declarau corespondentului MEDIAFAX, tot în 9 august, că în urma intervenţiei starea fostei prezentatoare TV a fost stabilă, iar aceasta a putut fi externată.

"Pacienta MARIOARA MURARESCU  s-a aflat în luna iunie internată la Secţia de la Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj. A suferit o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală. Şeful de secţie a spus că evoluţia pacientei a fost una stabilă, astfel că a putut fi externată pentru a urma tratamentul mai aproape de casă", au declarat sursele citate.

MARIOARA MURARESCU  este realizatoare şi prezentatoare a emisiunii de televiziune "Tezaur folcloric", difuzată pe TVR. În 1971 şi-a început cariera la Radioul public, iar în 1977 s-a angajat la TVR ca realizator de emisiuni folclorice. Prima încercare de realizare a celebrei emisiuni "Tezaur Folcloric" a avut loc în 1978, dar abia în 1982 a primit un spaţiu fix în grila de programe a televiziunii.

De-a lungul carierei sale a organizat numeroase festivaluri de folclor, concerte de colinde, emisiuni duplex cu Televiziunea Moldova la Bucureşti şi Chişinău.
De asemenea, a realizat primul disc de aur "Tezaur folcloric" (1992), prima casetă video "Tezaur folcloric" (2000), lucrarea "Cu ochii lumii" (cuprinzând diverse opinii despre emisiunea "Tezaur folcloric").

MARIOARA MURARESCU. Internată la terapie intensivă

Internată de aproape o lună la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, MARIOARA MURARESCU  a fost transferată de la Terapie Intensivă, dar nu ştie încă o dată aproximativă când va putea reveni acasă.

MARIOARA MURARESCU , 65 de ani, susţine că s-a operat la coloană din cauza unor vertebre tasate, în ciuda zvonurilor privind recidivarea cancerului. Prima dată, realizatoarea TVR a fost diagnosticată cu cancer la sân în anul 2008, dar, după operaţie şi chimioterapie, boala a revenit la tiroidă, ceea ce a impus o altă intervenţie chirurgicală. Potrivit apropiaţilor, anul trecut MARIOARA MURARESCU  s-a confruntat chiar la filmări cu primele pierderi de memorie şi episoade de vorbire incoerentă.

"Nu m-am externat, dar sunt, într-adevăr, spre bine şi vă mulţumesc că vă interesaţi despre mine. Nu sunt alte probleme după operaţia la coloană, mă pot deplasa", a declarat MARIOARA MURARESCU , pentru ziarulring.ro.

Întrebată dacă i s-a comunicat când va fi externată, vedeta ne-a mărturisit, oftând, că aşteaptă inclusiv un miracol: "Asta numai medicii ştiu... Şi Dumnezeu... Sperăm să ne ajute să mergem mai departe".

MARIOARA MURARESCU. Mesajul lui Dan Negru

MARIOARA MURARESCU. Dan Negru i-a transmis un mesaj de încurajare Marioarei Murărescu, cea care trece în aceste zile prin momente de restrişte.

"Fecioreasca de pe Mureş se numeşte genericul celei mai longevive productii de televiziune din România din toate timpurile… Aţi văzut-o vreodată pe MARIOARA MURARESCU  pe coperta revistei TV Mania? Pseudo-revistele de televiziune vând tzazte exact ca tabloidele…"Tezaur Folcloric" e probabil producţia de tv cu cea mai mare audienţă din istoria televizunii din România, adunând milioane de telespectatori de-a lungul anilor… Să-i dea Dumnezeu putere doamnei Murărescu în zilele astea…", a scris Dan Negru pe blog.

MARIOARA MURARESCU. Vizitată de Mitropolit

MARIOARA MURARESCU. Îndrăgita prezentatoare a emisiunii "Tezaur Folcloric" de la TVR, MARIOARA MURARESCU , a fost vizitată, în acest final de săptămână, de Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, Andrei Andreicuţ, la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, unde este internată după extirparea unei tumori localizate pe coloana vertebrală. Doamna Murărescu nu are dureri, starea dânsei este bună acum, nu sunt complicaţii", au relatat pacientele din salonul ATI în care este internată MARIOARA MURARESCU .

Consilierul eparhial pe probleme de misiune şi protocol al Mitropoliei, arhidiaconul Claudiu Grama, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, că Mitropolitul Andrei Andreicuţ a dorit, din proprie iniţiativă, să o viziteze pe apreciata realizatoare de la TVR.

MARIOARA MURARESCU. "Înaltpreasfinţia Sa a aflat din presă că MARIOARA MURARESCU  se află la clinica clujeană. A fost o vizită creştinească şi nu de împărtăşanie, precum au speculat, eronat, unele surse mass-media. Mitropolitul a fost bucuros să constate că MARIOARA MURARESCU  are moralul ridicat şi se simte mai bine", a arătat arhidiaconul Claudiu Grama.

MARIOARA MURARESCU  se află, în continuare, sub supraveghere medicală, la Clinica de Neurochirurgie.

"A venit Mitropolitul Andrei Andreicuţ la dânsa. Dumneaei este o femeie foarte credincioasă şi vizita Înaltpreasfinţiei Sale i-a făcut mult bine. Înaltpreasfinţia Sa a venit special să o încurajeze. I-a spus că o apreciază, dar şi că omul trebuie să lupte ori de câte ori este nevoie, pentru a învinge răul, boala sau deznădejdea. Doamna Murărescu nu are dureri, starea dânsei este bună acum, nu sunt complicaţii", au relatat pacientele din salonul ATI în care este internată MARIOARA MURARESCU .

Şi solistul de muzică populară Furdui Iancu s-a aflat printre cei ce au venit să o viziteze, în aceste zile, pe realizatoarea emisiunii "Tezaur Folcloric".