MENIU

Magazinele cu reduceri la rochii pentru Revelion

Pregătește-te din timp pentru noaptea dintre ani. Iată o listă cu magazinele online unde găsești oferte foarte variate și reduceri la modele de rochii pentru Revelion. 

 În acest articol vă prezentăm o listă cu magazine care au o ofertă variată la rochii de ocazie. 

DyFashion.ro are o ofertă foarte bogată de rochii de seară, pentru mai multe ocazii. O ofertă completă a rochiilor pentru Revelion și alte ocazhii găsiți LA ACEST LINK

WildFashion are în ofertă rochii de seară lungi, scurte, cu dantelă, pepplum, spatele gol sau trenă. Oferta la rochii de ocazie și pentru noaptea dintre ani o puteți studia LA ACEST LINK.

Și Fashion-24.ro are oferte foarte bune la rochii. Întreaga ofertă o găsiți LA ACEST LINK

B-Mall.ro anunță reduceri la mai multe modele de rochii. Sunte modele pentru toate gusturile. Pentru mai multe detalii și întreaga ofertă intrați pe ACEST LINK.

Și pe magazinul Chic-diva.ro găsiți oferte interesante la rochii care poate vi se potrivesc pentru noaptea dintre ani. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK

Magazinul Starshiners.ro, care este de 10 ani în România, are oferte la mai multe modele de rochii pentru Revelion. Puteți găsi rochii de catifea, cu paiete, de lux, elegante sau pentru club. Întreaga ofertă o puteți studia LA ACEST LINK

Rochii spectaculoase pentru Revelion găsiți și pe Zonia.ro. Sunte oferte foarte variate pentru toate gusturile. Întreaga ofertă o puteți studia LA ACEST LINK.

Și Kurtmann.ro are oferte interesante la rochii. Oferta o puteți studia LA ACEST LINK.

MissGrey.ro are oferte și pentru doamnele și domnișoarele cu forme (oferta - aici), dar și o ofertă pentru pentru cele mai subțirele (oferta - aici). 

Rochii deosebite sunt și în oferta magazinului online MyCloset.roDetalii despre ofertă găsiți LA ACEST LINK

Și Dasha.ro are oferte la rochii. Oferta o puteți vedea LA ACEST LINK

Rochii pentru Revelion. Câteva modele acum în oferte

Rochie Daciana eleganta verde lunga. Daca esti invitata la o petrecere intr-o locatie extravaganta si trebuie sa impresionezi, cel mai indicat artificiu este o rochie care sa te puna in evidenta. Rochia Daciana este eleganta si deosebita. Întreaga ofertă o găsiți LA ACEST LINK.

Rochie Nory din catifea neagra cu broderie aurie. Rochia Nory neagra din catifea cu paiete aurii este artificiul care te va ajuta sa impresionezi la urmatorul eveniment. Croiul este cambrat, in talie are broderie cu fir si paiete aurii, la fel si la baza manecilor. Întreaga ofertă o găsiți LA ACEST LINK.

Rochie Pamy neagra din catifea cu broderie si margelute. Pentru un look feminin si romantic in acest sezon alege rochia neagra Pamy din catifea cu reflexii! Rochia are un croi conic, decolteu petrecut in forma de v cu broderie si margelute metalizate, maneci trei sferturi cu broderie si insertii metalizate la baza. Întreaga ofertă o găsiți LA ACEST LINK.