MENIU

Lucruri pentru care femeile se simt mereu vinovate

<p>Cum se comporta un barbat indragostit: semne care il dau de gol</p>

Iata sapte lucruri/situatii in care femeile se simt prost, se simt vinovate si nu se pot abtine sa nu spuna “Imi pare rau”!

1. Cand refuza sa faca sex

Nu este nimic anormal in a refuza sa faci sex atata timp ca nu o faci in mod constant. Poate este vorba de menstruatie, poate de o durere de spate, poate de o indispozitie psihica si emotioanala sau poate chiar de o durere de cap crunta reala, nu inventata – oricum ar fi, exista destule motive serioase pentru care o femeie poate sa refuze sa faca sex cu partenerul.

Insa indiferent cat de grav este motivul refuzului (poate tocmai a trecut printr-o operatie!), femeia se simte vinovata ca a trebuit sa spuna iubitului ei “nu” intre asternuturi. “Imi pare rau” este o scuza adesea rostita in pat de femei cand refuza sexul, desi nu ar trebui sa se simta vinovate sub nicio forma cand chiar nu pot face sex. Pana una alta, mai bine nu faci sex decat sa o faci din obligatie.

 

2. Pentru alegerile feminine

 Invariabil, exista un moment in care o femeie si-ar dori ca barbatul de langa ea sa mute postul tv de pe meci pe un film pe care sa il vada impreuna sau ca el sa cumpere seara o sticla de vin, ca sa poata bea si ea, cu sase sticle de bere pe care sa le soarba cu zgomot in fata televizorului.

 In astfel de situatii exista doua alegeri: fie femeia inghite in sec, tace si isi lasa barbatul sa faca cum vrea el, ea ramanand nemultumita si sictirita de situatie, fie isi ia inima in dinti si ii spune iubitului ei ca ar vrea sa vada un film impreuna sau ca ar vrea sa stea la un pahar de vin, nu la bere cu alune. Oricum ar fi, chiar si femeile care stiu ca nu poti lasa barbatul sa monopolizeze relatia cu propriile lui alegeri tipic barbatesti, isi vor cere scuze in repetate randuri daca isi vor deranja intr-un fel barbatul din tabieturile lui.

Citeşte articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
femei sex cuplu Lucruri vinovăţie