MENIU

Lovitură pentru Oana Zăvoranu: unde este ascunsă averea familiei şi câţi bani îi revin ei, de fapt

După decesul Mărioarei Zăvoranu, Oana a afirmat că averea familiei s-ar cifra la suma de 65 de milioane de euro, bani ce i-ar reveni ei.

De fapt, jurnalistul de investigaţii Mădălin Pribu a vorbit la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D, despre adevarata situaţie financiară a familiei Zăvoranu:

"Oana a susţinut că averea este de vreo 65 de milioane de euro, dar nu e vorba de aceasta suma, ci de una sub 10 milioane de euro, dar nelichida. Averea ei provine de la primul ei tata, Ioan Banicioiu care a fost inchis pentru furt. El tragea la cantar si a facut 1,5 milioane de lei vechi la acea vreme. Militia de la vremea respectiva i-a confiscat bijuteriile, banii si carnetele de CEC. Marioara Zavoranu lucra la un shop de tranzactie de valuta, undeva in Dorobanti in Bucuresti si unul la Jupiter-Neptun. Ea a ramas cu bani dupa ce a fost condamnat Banicioiu inainte de 1990.

Imediat dupa Revolutie s-a recombinat cu Nicolae Banicioiu care avea relatii in domeniul comertului si avea multi bani. El era sef peste Gostaturi si peste restaurante. Imediat cand astea s-au privatizat, el le-a cumparat si de acolo a mostenit Marioara totul. In 2003, cand a murit Zavoranu, Marioara si Oana au mostenit o avere echivalenta la 5 milioane de euro. Imediat, Oana a cedat 75% din actiuni catre mama ei.

Cand a vazut ca Oana e cheltuitoare, a facut o smecherie pentru a ramane cu banii. Ea a bagat banii intr-un offshore. Adica ea a ramas cu 56% si restul de 44% i-a bagat in offshore-ul asta din Insulele Virgine Britanice. Asa reusea sa fenteze statul roman si sa obtina profit de 100%. Actiunea s-a petrecut in 11.11.2013. Tot ce se afla in offshore-ul asta ii apartine fratelui Marioarei, Gigicu. Poate asta e si motivul pentru care ea s-a impacat asa fictiv cu el la inmormantarea mamei ei. Ea trebuie sa stie ca banii sunt in familie, doar ca ea nu se poate atinge de banii aia, 44%", a explicat Madalin Pribu pentru sursa amintită.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu marioara Zavoranu