MENIU

Localul unde poți servi o cafea și mângâia o bufniță

Un local recent inaugurat în apropiere de Tokyo permite clienților să savureze o cafea în timp ce mângâie una din cele zece bufnițe crescute de stăpânul acestei originale cafenele, informează vineri EFE, potrivit AGERPRES.

În pofida înmulțirii cafenelelor unde clienții pot servi o băutură în timp ce se joacă cu câini, pisici, iepuri și chiar capre, se crede că este primul local de acest gen din Japonia în care se poate interacționa cu păsările.

Localul, intitulat 'Fukuro no mori' (Pădure cu bufnițe, în japoneză), oferă posibilitatea de a interacționa cu o bufniță pentru suma de 1.080 yeni (7,80 euro/10,60 dolari) pe oră, în care este inclusă și cafeaua.

Patronul localului, Masao Yano, a hotărât să-și deschidă afacerea în iunie după ce a dezvoltat o uriașă pasiune pentru aceste păsări. În vârstă de 62 de ani, Yano, care a renunțat la profesia de taximetrist pentru a crește animale de pradă, a închiriat un spațiu pe care l-a amenajat pentru 20 de locuri.

Zeci de exemplare din aceste păsări au fost crescute chiar de el, cu ajutorul unui incubator, iar majoritatea bufnițelor au vârste cuprinse între două luni și un an. Un video postat de Yano pe pagina sa de Youtube arată cât de afectuoasă este una din tinerele sale bufnițe, atunci când este mângâiată de un client.

Mai multe articole despre:
bufniţă cafea local unde servi mângâia