MENIU

La câteva luni de când a născut, s-a despărţit de soţul ei

Janet Jackson

Janet Jackson, în vârstă de 50 de ani, s-a despărţit de soţul său, omul de afaceri Wissam Al Mana, la câteva luni după ce aceştia au devenit părinţii primului lor copil, băieţelul Eissa Al Mana, au declarat surse apropiate cuplului, potrivit contactmusic.com.

Cântăreaţa în vârstă de 50 de ani s-a căsătorit cu omul de afaceri din Qatar, în vârstă de 42 de ani în 2012, iar cei doi au devenit părinţii fiului lor Eissa, pe 3 ianuarie, 2017, însă surse apropiate cuplului au declarat că căsnicia lor a luat sfârşit. scrie Mediafax.ro.

Un apropiat al cuplului a declarat pentru Mail on Sunday: ''Din păcate, Janet şi Wissam au decis că relaţia lor nu mai funcţiona şi au hotărât să meargă pe drumuri diferite. Sunt foarte ocupaţi dar hotărâţi să fie părinţi buni, chiar dacă s-au despărţit. Este o despărţire amiabilă, iar Eissa va locui alături de mama sa, care trăieşte în Londra.''

Janet a mai fost căsătorită în trecut de două ori. Ea a divorţat de James DeBarge în 1984, după un an de căsnicie, iar relaţia cu cel de-al doilea soţ, Rene Elizondo, s-a încheiat în 2000, după nouă ani de căsnicie.

Mai multe articole despre:
copil despărţire Janet Jackson