MENIU

Jojo, proces cu fostul soţ. De la ce se ceartă cei doi

Jojo trăiește, încă din 2014, o frumoasă poveste de dragoste cu Paul Ipate, cei doi devenind, la începutul acestui an, părinții unei fetițe.

Actrița mai are un băiat în vârstă de 5 ani, pe Achim, din căsnicia cu  bancherul Ionuț Grama. Recent, Jojo l-a dat în judecată pe fostul soț pentru pensia alimentară, dosarul  ajungând pe rolul Judectoriei Sectorului 4, potrivit cancan.ro. 

Un alt proces  care se judecă la Târgoviște vizează stabilirea programului de vizitare, judecătorii hotărând ca micuțul Achim să fie și el audiat. “Stabileşte ca un psiholog să participe cu ocazia ascultării minorului de către instanţă. Dispune efectuarea unei adrese către DGASPC Dâmboviţa pentru a desemna un psiholog, din cadrul acestei instituţii, care să participe la ascultarea copilului de către instanţa de judecată. Stabileşte că participarea psihologului va consta în: posibilitatea de a-l observa pe minor cu ocazia ascultării; posibilitatea de a adresa întrebări direct copilului; obligaţia de a întocmi un raport în care să arate şi să argumenteze opinia pe care şi-a format-o în urma celor petrecute cu ocazia ascultării. Se dispune ca ascultarea să fie înregistrată, ca un exemplar al înregistrării să fie predat psihologului pentru întocmirea raportului”, au decis judecătorii.

 

Mai multe articole despre:
proces Jojo