MENIU

JIMMY FALLON îi ia locul lui Jay Leno: DEBUT la emisiunea The Tonight Show

JIMMY FALLON, debut la The Tonight Show

JIMMY FALLON. Televiziunea americană NBC a trecut într-o nouă eră a talk-showurilor. Jimmy Fallon a preluat frâiele emisiunii "The Tonight Show" şi a moderat aseară prima sa ediţie. Nume grele din cinematografie, televiziune şi muzică i-au trecut pragul.

JIMMY FALLON vine la pupitrul emisiunii după ce mai bine de 20 de ani de supremaţie a lui Jay Leno. Schimbarea de gardă coincide şi cu mutarea studiourilor de pe coasta de vest la New York, o premieră în ultimii 42 de ani. Iar pentru a asigura un debut senzaţional, Fallon i-a avut invitaţia aseară pe Robert De Niro, pe fostul primar al New Yorkului, Rudy Giuliani, pe componenţii trupei U2, dar şi pe cel ce-i va fi de acum înainte rival, comicul Stephen Colbert, care are propria emisiune la postul Comedy Central.

JIMMY FALLON, gazda emisiunii "The Tonight Show":  Am avut o copilărie extraordinară. Dacă mi-ai fi spus atunci că voi absolvi liceul şi voi ajunge la "Saturday Night Live" şi apoi voi găzdui "The Tonight Show" aş fi răspuns: Chiar am terminat liceul? Nu sunt eu, pur şi simplu nu mi se potriveşte.

"The Tonight Show" a avut premiera în 1954, iar Jimmy Fallon este cel de-al şaselea moderator al emisiunii.