MENIU

Jamie Oliver dezvăluie cum a reușit să slăbească

Jamie Oliver

Cunoscutul chef Jamie Oliver dezvăluie secrete din bucătăria familiei sale: câţi copii vrea să mai aibă, de ce soţiei sale nu-i place să mănânce în oraş cu el şi de ce nu a gătit la o nuntă cu vedete.

Jamie Oliver a mărturisit de curând că, atunci când se uită în oglindă, se întreabă adesea dacă este suficient de bun ori de inspirat. Dar, câtă vre­me este unul dintre cei mai iubiţi chefi ai Marii Britanii, deţine 62 de restaurante şi este autorul a 19 bestseller-uri de gastronomie, ne gândim că n-are de ce să-şi pună asemenea întrebări, scrie Click.ro. 

Şi, în timp ce averea sa de 150 de milioane de lire sterli­ne continuă să crească, iar el se străduieşte să ne îmbunătăţească stilul de-a mânca, Jamie trebuie să împace şi „bucătăria“ de acasă, unde încearcă să fie un soţ bun pentru Jools, cu care e căsătorit de 15 ani încoace, şi un tată model pentru cei pa­tru copii ai săi: Poppy (13), Daisy (12), Petal (6) şi Buddy (5) – deşi, de multe ori, cei mici se plâng că nu e deloc un părinte cool!

Mai multe articole despre:
dietă Jamie Oliver a slăbit