MENIU

Decizie ŞOC luată de CEL MAI BOGAT ROMÂN

Ioan Niculae

Ioan Niculae l-a desființat pe Constantin Budescu, dupa gestul facut de fotbalist, care i-a injurat pe fanii echipei Astra Giurgiu. Budescu a fost exclus din lot pentru următoarele trei meciuri!

"In prima repriza am jucat in zece oameni. Eu am avut mare incredere in Budescu, am incercat sa il incurajez sa nu mai manance mult, dar a dezamagit profund. Dezamagirea a culminat cu acea atitudine de golan pe care a avut-o fata de publicul care intotdeauna l-a incurajat. Pentru asta va plati.

Vom stabili o amenda pentru el, iar in urmatoarele trei etape nu va mai fi in lotul Astrei, nici vorba sa mai fie capitan. El nu a mai jucat de la jumatatea toamnei. Dupa ce a injurat spectatorii de la Giurgiu, s-a dus la spectatorii celor de la Pandurii si i-a aplaudat. Nu pot sa ii dau eu minte, ce sa ii dau, cei sapte ani de acasa?

Am crezut ca s-a maturizat, ca a trecut de pubertate, dar este o dezamagire. Budescu la toate jocurile cu Petrolul a cautat scuze sa nu joace. Si un copil tampit de sapte ani are minte mai multa decat Budescu", a spus Ioan Niculae pentru Dolce Sport.

În minutul 60 al meciului Astra Giurgiu - Pandurii Tg. Jiu, Constantin Budescu a fost scos de pe teren de antrenorul Daniel Isăilă, iar în locul său a intrat Marian Cristescu. Budescu a fost certat de fani pentru prestația slabă, iar atacantul a răspuns violent, înjurându-i.