MENIU

Ingredientul magic pe care să îl pui în apa cu care speli geamurile. Vor rămâne curate luni în șir 

Atunci când vine vorba despre curățenie, spălatul geamurilor poate fi un aspect care le dă bătăi de cap multor gospodine. Urmele de murdărie și praf de pe exteriorul geamurilor se pot curăța foarte greu, iar la următoarea ploaie, vor fi tot acolo. Vestea bună este că există un truc la îndemână pentru a curăța eficient ferestrele. Care este ingredientul magic pe care să îl pui în apa cu care speli geamurile.

În magazine există tot felul de soluții care mai de care mai eficiente, care promit să îndepărteze murdăria ușor și rapid de pe ferestre. Pe lângă acestea, soluțiile pe bază de alcool sunt extrem de eficiente, scrie ego.ro. După ce ai curățat geamurile, pulverizează spirt pe ele și mai șterge-le o dată, cu hârtie sau cu lavete din microfibră, care nu lasă scame.

În felul acesta, geamurile vor străluci de curățenie și nu va mai rămâne nicio urmă pe ele. În același fel pot fi curățate și oglinzile din casă. Poți folosi alcool sanitar ca atare sau îl poți dilua cu apă, jumătate-jumătate.

Mai multe articole despre:
geam geam curat solutie geam solutie curatat geam