MENIU

Ingeniozitatea hoților nu are limite! Tehnica fermoarului - cum desfac bagajele folosind un simplu PIX - VIDEO

Mulți pasageri care pleacă în vacanță ori în călătorii în interes de serviciu vor investi în lacăte cu combinație pentru bagaje deoarece, astfel, nu vor fi nevoiți să ia o cheie cu ei. În realitate însă, fac o mare greșeală.

Într-un videoclip devenit viral pe TikTok, un agent al administrației de securitate a transporturilor a sugerat că încuietorile nu oferă atât de multă protecție pe cât ai crede, relatează stiridiaspora.ro. Ca să îi convingă pe oameni, el a făcut o demonstrație simplă.

În clipul de 56 de secunde, bărbatul sparge fermoarul unei valize doar cu un pix - demonstrând că un lacăt nu aduce siguranța maximă.

@geenaanac Be careful when traveling. 🛩🛩🛩 #tsa #flight #airport #flight #holiday #happynewyear #holiday #fyp #fypシ #duet #viral #viralvideo #traveller #security ♬ Dem Can\"t Science Me - Hottarock

El numește deschiderea valizei tehnica „fermoarului", care îi va face pe cei care călătoresc cu avionul să se gândească cu atenție la securitatea bagajelor în viitor.

"Dacă veți călători vreodată, asigurați-vă că sunteți conștienți de modul în care pot fi încălcate sistemele de securitate din bagajele dumneavoastră. Mulți oameni pe care îi văd călătoresc cu încuietori la valize cu combinații speciale, dar cu un simplu pix, ești de fapt capabil să încalci securitatea unei valize.

Tehnica pixului există de zeci de ani, așa că am vrut să vă arăt acest lucru, ca să știți și să fiți atenți la ea. Voi merge până la capăt și această geantă, odată închisă cu fermoar, a fost deschisă doar cu un pix”, a explicat bărbatul.

Mai multe articole despre:
tehnica fermoarului fermoar pix furt bagaje