MENIU

Idei pentru masa de Paște: Lalele și liliac, tradiție și finețuri pe masă

Idei pentru masa de Paște: Lalele și liliac, tradiție și finețuri pe masă

Dacă ai început deja să te gândești la masa de Paște și la ce vei pregăti pentru cei dragi, s-ar putea ca ideile de mai jos să-ți prindă bine!

Cum pregătim masa de Paște

Lalele și liliac, tradiție și finețuri pe masă

 
Bucuria mea de sărbătorile Pascale nu stă numai în reunirea cu cei dragi, mâncăruri, tradiție și ouă colorate, ci și în flori. Nu există perioadă mai frumoasă în an ca cea a lalelelor, liliacului și mărgăritarelor! Nimic nu-mi umple inima de bucurie ca o masă de sărbătoare însuflețită cu cele mai frumoase flori de pe lume. Aș mai pune și bujori dacă ar înflori, dar ei sunt mai răbdători și așteaptă vara.
 

Mâncăruri alese și delicatese

 
Chiar dacă există câteva feluri de mâncare tradiționale, de la care nu ne abatem niciodată, bucuria stă și în mici delicii pregătite cu grijă pentru așa o ocazie specială. Anul acesta, în ajutor ne vine și gama Deluxe, de la Lidl, în ediție limitată, care a pregătit o ofertă ”delicioasă” pentru Paște. Ideile propuse pentru mesele festive delicioase sau cadourile dulci sunt nenumărate și numai bune de făcut bucurii celor dragi. 
 
De acum și până de sărbători, în magazinele Lidl din toată țara, puteți descoperi săptămână de săptămână produse noi din gama Deluxe. După cum ne-am obișnuit, vom găsi în această gamă specialități gourmet & premium, la prețuri Lidl: o selecție variată de produse și specialități festive, de la mâncări rafinate, până la cadouri pentru cei dragi, toate la un preț accesibil. 
 

Băuturi fine și selecție de brânzeturi 

 
Dacă ar fi să alegi câteva brânzeturi, ar fi misiune imposibilă să faci asta cu brânzeturile din gama Deluxe. Brânză Camembert artizanală, brânză Blue Stilton, la prețul de 16.99 lei fiecare sau Brie umplută la 11.99 lei sau Burrata de bivoliță la 10.99 lei sau Roquefort la 9.99 lei? Poți alege? Nu mai bine faci un platou cu toate?
 
Citește continuarea pe eva.ro
Mai multe articole despre:
idei masa paste