MENIU

I-a trimis tatălui ei, accidental, un SELFIE NUD! Reacţia NEAŞTEPTATĂ a părintelui -VIDEO

Să trimiţi din greşeală un mesaj unei alte persoane decât celei căreia îi era destinat poate fi destul de stânjenitor. Imaginează-ţi însă situaţia în care mesajul cu pricina ajunge chiar la tatăl tău. În plus, scenariul devine şi mai dramatic atunci când mesajul conţine un selfie nud, de exemplu, care ar fi trebuit să fie privit doar de iubitul tău, scrie Jurnalul.ro.

Ei bine, o adolescentă din SUA a avut parte de un astfel de coşmar. Tânăra şi-a făcut un selfie nud cu telefonul, în care era complet dezbrăcată.

Utilizatoarea de Twitter, @dearfashionn, spune că după ce a făcut fotografia a vrut să i-o trimită iubitutului, trecut in agenda telefonului cu numele "Dacquan". În grabă însă, tânăra a apăsat pe numărul următoarei persoane din agendă: "Daddy".

Mesajul buclucaş a ajuns într-o fracţiune de secundă la tatăl ei, bărbatul fiind de-a dreptul şocat de gestul fetei lui. Imediat, el i-a trimis mai multe SMS-uri, în care îi cerea cu disperare explicaţii.

"Chiar ai vrut să-mi trimiţi asta? Răspunde la telefon ACUM! Vorbeşti serios? Asta faci tu când eşti la şcoală?!", au fost mesajele tatălui furios.

Ruşinată, adolescenta a refuzat să-i răspundă. Le-a povestit însă întreaga tărăşenie tuturor prietenilor virtuali de pe Twitter şi le-a cerut ajutorul cum să iasă din această situaţie.

Potrivit The Mirror, nu se ştie cu exactitate dacă povestea de mai sus este o făcătură. Cert este însă faptul că mesajele fetei au fost redistribuite de peste 16.000 de ori. În plus, pe YouTube a fost publicat un filmuleţ care, în aparenţă, arată momentul în care tatăl ajunge acasă pentru a-şi confrunta fiica.

Mai multe articole despre:
tată mesaj selfie