MENIU

I-a acoperit ochii, asigurând-o că a pregătit o surpriză. Ce i-a făcut soţiei este absolut groaznic

Un soţ gelos a ajuns în spatele gratiilor, după ce i-a tăiat toate degetele de la mână soţiei sale, pentru că ea a decis să-şi continue studiile, deşi bărbatul i-a interzis să facă asta. 

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, i-a acoperit ochii şi gura soţiei sale, în vârstă de 21 de ani, susţinând că i-a pregătit o surpriză. Acesta a luat-o de mână şi i-a tăiat toate cele cinci degete de la mâna dreaptă, apoi le-a aruncat, pentru a se asigura că medicii nu vor reuşi să i le coase la loc.

Potrivit mărturiilor victimei, agresorul ar fi ameninţat-o pe tânăra soţie că dacă nu renunţă la studii va suferi consecinţele, care vor fi grave. Incidentul a avut loc în Emiratele Arabe Unite, iar bărbatul era un migrant din Bangladesh. 

"După ce a venit acasă, a vrut să discute cu mine. Deodată, mi-a acoperit ochii şi mi-a legat mâinile. Mi-a acoperit şi gura, spunându-mi că mi-a pregătit o surpriză. Însă, mi-a tăiat degetele", a povestit victima, potrivit Dailymail.

Bărbatul şi-a recunoscut fapele şi a fost reţinut. Acesta îşi aşteaptă acum sentinţa, după ce a desfigurat-o pe viaţă pe aleasa inimii lui.

Mai multe articole despre:
studii violenţă domestică iubit gelos