MENIU

Horoscopul sexual al lunii iulie 2014

Vrei sa stii cat de nebunatic vei fi in luna iulie? Emotiile sunt la cote inalte, gratie astrelor, iar cuplurile vor intra intr-un nou ciclu al relatiilor lor. Iata care sunt predictiile pentru luna iulie 2014.

Berbec

Dai dovada de multa rabdare si nu iti fortezi partenerul sa faca nimic din ceea ce nu este deschis sa faca. In plan sexual dai dovada de multa receptivitate si ii ghicesti partenerului toate dorintele. Experimentezi lucruri noi si lasi simturile sa actioneze inaintea ratiunii.

Taur

Ai multa energie ca sa faci fata evenimentelor ce se vor petrece cu repeziciune pe durata intregii luni. Lasi trecutul in urma si privesti cu incredere viitorul, fara sa-ti fie teama de niciunul dintre ele. In relatiile de cuplu esti sincer si deschis, iti exprimi cu lejeritate dorintele si nevoile. In plus, esti un amant grozav care stie sa actioneze la momentul potrivit.

Gemeni

Iti respecti limitele si nu vrei sa exagerezi cu nimic. Esti deschis si comunicativ, iti exprimi cu usurinta sentimentele si nevoile. Astfel, partenerul va reusi sa intre in ritmul tau erotic si lucrurile sa evolueze in cel mai pozitiv mod posibil.

Rac

Luna iulie radiaza de energie. Treci prin transformari care sa elimine gandurile negative. Dorinta sexuala este la cote inalte, intimitatea in cuplu creste, la fel si increderea de sine. Esti deschis sa-ti exprimi senzualitatea si sexualitatea.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

Mai multe articole despre:
iulie iubire horoscop lunar