MENIU

Horoscopul săptămânii 23 - 29 octombrie. Începutul sezonului Scorpionului vine cu schimbări majore. Trei zodii vor fi lovite de noroc din plin

Horoscopul săptămânii 23 - 29 octombrie

Noul sezon astrologic al Scorpionului, care debutează pe 23 octombrie, vine cu o energie puternică și misterioasă, ce îi va influența pe toți nativii într-un mod sau altul. Astrele anunță o perioadă a transformărilor și a introspecției, în care fiecare va fi provocat să își exploreze mai adânc sufletul și să își descopere adevăratele dorințe și aspirații. Este un moment excelent pentru a începe noi proiecte sau pentru a lua decizii importante în viață. 

În această săptămână, toate zodiile vor avea parte de o perioadă de schimbări și de noi oportunități. Unii vor fi norocoși și vor avea parte de surprize plăcute în carieră sau în relații, în timp ce alții vor fi nevoiți să facă unele sacrificii sau să ia decizii dificile. Indiferent de situația în care se află, este important ca fiecare nativ să își păstreze calmul și să fie deschis la nou, pentru că energia Scorpionului va aduce multe oportunități de creștere și dezvoltare.

Chiar în prima zi a intervalului 23 - 29 octombrie, începe sezonul Scorpionului, căci Soarele ajunge în constelația acestei zodii, dând startul unei serii de schimbări majore. Mulți vor avea șansa să își descopere puterea interioară și să se folosească de pasiune pentru a le transmite celor din jur intențiile pe care le au.

Ziua de 24 este ca o pauză binemeritată, în care toți au ocazia să își tragă sufletul după șocul schimbării. Asta înseamnă că nativii se vor relaxa și își vor rezerva timp doar pentru ei.

Pentru că Soarele în Scorpion formează un trigon cu Saturn în Pești, pe aceeași dată, semnele zodiacale se vor simți mai disciplinate și vor realiza că pot atinge echilibrul dacă au răbdare.

Pe 25 octombrie, Luna în Pești formează o conjuncție cu Neptun în Pești, întărind și mai tare sentimentul de stăpânire a sinelui. Foarte tare, nu? Pare săptămâna perfectă pentru atingere unor obiective importante.

3 zodii de femei care trăiesc toată viața în întuneric. Horoscopul decepțiilor

A doua zi însă, pe 26, Luna se mută în Berbec și îi va face pe câțiva dintre nativi să se grăbească, dar acesta nu este neapărat un lucru rău. S-ar putea ca unii să facă anumite greșeli din cauza alegerilor neinspirate, dar vor reuși să se redreseze dacă așteaptă o nouă șansă de la Univers.

Poate cel mai important eveniment al săptămânii este Eclipsa de Lună în Taur, de pe 28 octombrie. Energiile sale îi vor ajuta pe nativi să scape de blocajele emoționale ce au legătură cu stabilitatea și securitatea. Ce înseamnă asta? Încrederea în propria persoană poate crește.

Bucuria și entuziasmul tuturor vor fi accentuate pe 29 octombrie, când Mercur în Scorpion se va afla în conjuncție cu Marte în Scorpion. Oricine va putea acționa rapid în direcția aleasă, căci ideile ingenioase nu vor lipsi în această zi.

Berbec 

În aceste zile, toată activitatea ta se va învârti în jurul banilor. O să îți fie destul de greu să îți păstrezi economiile, când ai atât de multe idei legate de investiții. Trebuie să te gândești bine dacă există șanse să îți recuperezi banii și să îi înmulțești.

Infidelitate. Zodiile care vor fi înșelate în 2024 - Universul le-a pregătit ceva mai bun!

Taur  

Ai parte de o săptămână excelentă, fiindcă ai ocazia să întâlnești mulți oameni care te vor ajuta să evoluezi în plan profesional. S-ar putea să te apropii mai mult de un partener de afaceri care te va ajuta să îi egalezi succesul. Profită de oportunitate!

Gemeni 

O să pui accentul pe eficiență și vei avea o mulțime de idei pe care le vei pune în aplicare chiar din prima zi a săptămânii. Încearcă să nu te grăbești, fiindcă riști să ratezi surprizele pe care astrele ți le-au pregătit. Fă totul pas cu pas!

Rac 

În aceste zile, pui la cale o strategie care te va ajuta să obții ceea ce îți dorești. O să fii fericit/ă în fiecare zi, pentru că realizezi rapid că visurile tale prind contur. Ai șansa de a-ți dezvolta abilitățile de comunicare dacă faci schimb de idei cu oamenii din jurul tău.

Horoscopul sfârșitului lunii octombrie - Schimbările majore care vor influența viețile tuturor zodiilor

Leu 

Începi săptămâna în forță, cu planuri pentru organizarea casei. Te-ai cam plictisit de haosul în care trăiești, așa că vei face schimbări majore, ca totul să fie mai aerisit. Nu arunca lucrurile pe care nu le mai folosești acum, căci s-ar putea să tânjești după ele mai târziu.

Fecioară 

Ești o persoană perfecționistă, iar în aceste zile vei încerca să nu lași această calitate să te saboteze. S-ar putea ca oamenii din jur să o vadă ca pe un defect, așa că o vei masca pentru o vreme. Astrele te încurajează să fii tu și să nu îți pese de ceilalți.

Balanță 

O să acorzi mai multă atenție finanțelor și nu este exclus să depui mai multe eforturi pentru o situație materială mai bună. Totuși, nu vei simți greutatea pe umerii tăi, căci energiile astrale te ajută să ai mai multă energie și mai multe idei care vor funcționa din prima.

Scorpion 

În această săptămână, te simți cu adevărat puternic/ă. Reușești să folosești vibrațiile Universului în favoarea ta și să îți recapeți încrederea în tine, mai ales că data de 23 marchează debutul sezonului tău. Poți avea lumea la picioare dacă știi să pui în valoare oportunitățile ce îți ies în cale.

3 zodii de bărbați care NU te vor cere niciodată de nevastă. Horoscopul burlacilor

Săgetător 

Începi să îți iei nevoile mult mai în serios și să te gândești ce ai putea face pentru a te simți mai bine, scrie Diva Hair. Nu renunța la activitățile obișnuite, chiar dacă simți nevoia să iei o pauză mai lungă și să te gândești bine la ce ai de făcut! Luptă mai mult pentru dorințele pe care le ai!

Capricorn 

În intervalul 23-29 octombrie o să cunoști mai multe persoane care te vor ajuta să simți că puzzle-ul vieții tale este complet. Cu sprijinul lor, vei face schimbările de care ai nevoie pentru a fi fericit/ă. Încearcă să profiți de tot ce ți se întâmplă!

Vărsător 

Începi săptămâna cu o dorință de afirmare, așa că există riscul să uiți să te bucuri de viață. Vei face tot posibilul pentru a-i convinge pe ceilalți că ai multe calități, iar spre weekend vei realiza că ai uitat să trăiești conștient. Ai grijă la detalii!

Pești 

În aceste zile, vei lua o decizie importantă în plan profesional. S-ar putea chiar să dezlegi un contract de care ai fost legat/ă multă vreme și să simți din nou că trăiești. Îți recapeți libertatea, dar asta nu înseamnă că stresul și grijile vor dispărea. Fii atent/ă cum gestionezi situația!

Horoscopul de WEEKEND 21-22 octombrie 2023. Zile pline de afecțiune și noroc. Trei zodii se vor răsfăța în abundență