MENIU

Horoscop WEEKEND 6-7 mai 2023. Mari surprize au zodiile de foc - Cine suferă și e ocolit de noroc

Horoscop WEEKEND 6-7 mai 2023. Se anunță două zile scăldate de influențe astrale majore. Sfârșitul de săptămână stă sub semnul eclipsei de Luna plină florală în Scorpion.

Horoscop WEEKEND 6-7 mai 2023. Primul weekend din mai, cu o eclipsa și două retrograde la activ. Evenimentul se petrece la numai câteva zile după ce planetă transformării, Pluto, intră în retrograd în Vărsător pentru prima dată după 230 de ani. Mai mult, misterioasa eclipsă de Lună plină în Scorpion este în opoziție cu socantul Uranus, ceea ce aduce surprize bonus pentru toată lumea.
Ca și când toate aceastea n-ar fi fost de ajuns, atmosfera astrală este întregită de planeta iubirii, Venus, care își schimbă domiciliul la finalul săptămânii. Iar din 7 mai, sentimentalul Rac va fi casa romanticei Venus. Ești singur? S-ar putea să nu mai fii, și asta cât de curând!
 
Iată horoscopul acestor zile de weekend, care sunt influențele astrale:
 
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
 
Nu te forța să depășești prea multe limite acum. Ieși din zona de confort doar atât cât să îți mențîi opțiunile deschise, dar pregătit mereu să te reintorci la simplitatea să. Unele intențîi întâlnite pot să nu fie pure dar tot să ofere soluțîi la unele din bătăliile egoului tău și să îți reamintească exact cât de mult valorezi. Este decizia ta cum alegi să îi tratezi pe cei care ți le aduc iar responsabilitatea ta este să ai o poziție foarte clară, pentru a evita confuzii viitoare.
 
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
 
Tu ai acum nevoie de timp că să îți dovedeșți un punct de vedere și adevăratele valori despre demnitate pe care le ai în ține. Dacă viață nu merge într-o direcție care să te satisfacă, să șțîi că eșți liber să acționezi în baza oricărui impuls dacă asta îți va desface orice legătură de care nu mai ai nevoie. Trebuie să îți verbalizezi cu tact așteptările și cerințele, să ai claritate și să fii autentic și în acord cu inima ta.
 
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
 
Privește-ți relațiile pentru ce sunt ele cu adevărat, cu toate culorile și potențialul lor, cu toate limitările pe care nu le poți schimbă. Poate că simți o nevoie puternică să ajuți pe cineva ce are o problema. Nu o face dacă situația nu este critică sau gravă și dacă nu îți arată intenția că dorește să învețe ceva din experiență prin care trece. Problemele altor oameni sunt responsabilitățile tale doar de la clipă în care capătă sens pentru destinul tău.
 
Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
 
Acum ți se dau lecțîi despre a nu te potrivi dar ți se da și cantitatea de înțelegere când să tăi legăturile toxice ce te țîn pe loc. Scrie într-un jurnal ce simți, scrie o poveste sau un cântec. Tot ce pui pe scris îți da claritate în bătăliile emoționale ce îți ocupă acum lumea. Analizează la rece lucrurile până ajungi la o soluție satisfăcătoare.
 
Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
 
Poți trăi situațîi repetitive nu întâmplător, care poartă în ele multe emoțîi. Ele sunt permise în ecuația viețîi tale pentru că ai nevoie să capeți claritate despre scopul lucrurilor din viață ta și să alegi cu conștiința trează. Bucură-te de jocul comunicării cu unii oameni dar atent, rișți să te ia valul și să îți pui încrederea în oameni care nu o merită. În loc să devii deprimat din cauza unei trădări, învață să creșți din ea într-o manieră care să nu mai lase loc în viitor pentru asemenea situațîi.
 
Horoscop weekend. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
 
Dragostea plutește în aer și nu te poți opri să te gândeșți la cineva anume destul de des. Chiar dacă relația nu este romantică, există o persoană care îți va influență lumea destul de mult și simți cum se apropie de esență ta cu toată strălucirea. Sună, scrie, vorbește deschis și din inima cu orice persoană spre care simți iubire, orice fel de iubire. Nu este momentul acum să te abțîi și să cauți echilibru ci chiar să fii imprevizibil. Cu inima deschisă, te vei bucură de fiecare clipă.
 
Horoscop weekend. BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)
 
Folosește-ți potențialul creativ la nevoie și bazează-te că cei din viață ta știu când să țînă distanță dacă ai nevoie de solitudine. Închide telefonul, trăiește în moment și amintește-ți că natură îți oferă toate răspunsurile pe care nu le-ai găsit la momentul dorit. Puterile de vindecare așteaptă să fie eliberate dar asta se poate doar dacă eșți destul de curajos și dispus să îți depășeșți fricile. Acum este un astfel de moment, dacă te înconjori cu oamenii potriviți pas cu pas.
 
Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
 
În timp ce poate alegi să îți pui încrederea în alțîi, ar fi mai înțelept să îți țîi ușile închise dar și lumea interioară protejată de cei pe care nu îi cunoșți prea bine. Dacă cauți o relație și iubitoare și funcțională, acum este momentul să acționezi, cu inițiativa și disponibilitatea de a deveni tu însuți o persoană din ce în ce mai bună în fiecare zi, nu să aștepți că celălalt să se schimbe. Arată-ți clar partea strălucitoare dar nu te preface că tu nu ai dificultăți sau provocări.
 
Horoscop weekend. SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
 
Deși poate că eșți oarecum tulburat de aspecte emoționale și de relațîi din viață ta, există anumite contacte secrete ce îți dau un sens de taină și inspirație de care ai nevoie acum. Este în regulă să te implici dar nu renunta la convingerile tale morale ce au legătură cu puritatea inimii tale. Încrederea este o chestiune personală, chiar dacă ți se pare că depinde de persoană din față ta. Senzațiile interne îți vor spune instantaneu în ce poți avea încredere, ce poți împărtăși și ce nu, dar doar dacă crezi cu adevărat în simțurile și impulsurile inimii.
 
Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
 
Nu mai este loc pentru ezitări în viață ta și te simți împins în tot felul de bătălii profesionale pentru care nu eșți pregătit și dispus. Totuși, când îți urmăreșți senzațiile din inima, șțîi clar faptul că există o singură direcție de mers de acum încolo pentru ține. Este momentul potrivit să îți urmezi pasiunile și talentele, sigur pe misiunea pe care o ai, chiar dacă rațional ți se pare că nu este așa de clar sau bine. Cât timp îți asculți mereu bătăile inimii, vei fi bine.
 
Horoscop weekend. VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)
 
Deși unele soluțîi nu sunt așa de practice că ale altora, ele se pot dovedi foarte practice, productive și potrivite pentru nevoile tale. Nu ține de ideile valabile pentru tot restul lumii doar că să faci parte dintr-un grup, fără să îți asculți adevăratele tale nevoi și soluțîi. Dacă te simți inadecvat sau vrei să fugi de intimitate, este mai înțelept să ascult cu atenție nevoile celor din jur și să mergi în ritmul lor ceva mai mult timp de acum încolo.
 
Horoscop weekend. PEȘTI (20 februarie – 20 martie)
 
Anumite legături stabile ți s-au format și eșți gata să îi recompensezi pe cei care și-au manifestat stabilitatea, respectul și atitudinea potrivită. Pe de altă parte, tot nu poți vedea clar care este rolul persoanelor care sunt prea diferite de cum vezi tu lumea și încă ai nevoie să înveți ce îi motivează, ce probleme au, că să va puteți conecta cu adevărat. Deși ai limite foarte bine definite, este un bun moment să experimentezi puțîn pe zona această, să te simți și protejat în față oricărei situațîi dar să poți să îți dezvolți abilitatea de a te conecta cu adevărat cu alțîi.
 
Sursa: sfatulparintilor.ro
Mai multe articole despre:
horoscop horoscop weekend zodii zodiac horoscop mai