MENIU

Horoscop: Cu ce barbat poti cladi un viitor, in functie de zodia lui

Barbatii fug incotro vad cu ochii atunci cand aud de responsabilitati sau sunt pusi in fata unor situatii complicate, asa ca nu iti va fi foarte usor sa cladesti un viitor cu barbatul pe care il iubesti, daca nu te asiguri ca amandoi sunteti pe aceeasi lungime de unda.

BERBEC. Cu acest barbat lucrurile ar trebui sa fie destul de clare de la inceput. Nu te astepta sa se schimbe de la o zi la alta, iar daca este genul de barbat caruia ii place sa copilareasca, iti va fi greu sa-l convingi sa se aseze la casa lui. Pentru a putea avea un viitor cu el, trebuie sa-i spui ce avantaje i-ar aduce acest lucru si sa-l asiguri ca nu ar trebui sa-si faca griji de nimic. Berbecul nu fuge de responsabilitati, dar nici nu se grabeste sa si le asume.

TAURUL este un barbat hotarat si puternic, iar odata ce si-a pus in cap un lucru, il va face. Desi pretinde ca nimic nu ar putea sa-l raneasca, in esenta este sensibil si are nevoie de siguranta emotionala. Daca-i oferi tot ce are nevoie, va invata sa te pretuiasca si va avea grija sa nu-ti lipseasca nimic. Impreuna puteti cladi un viitor lipsit de griji.

GEMENI. Desi pare genul de barbat mereu pus pe distractii si pe glume, te poti baza pe el atunci cand ai nevoie. Daca vrei ca relatia cu el sa fie una de durata, trebuie sa stii cum sa te comporti. Nu-i scoate mereu in fata care ar fi obligatiile lui si nu insista prea mult asupra unui subiect. Daca gasesti o cale sa va intelegeti, poti avea un viitor alaturi de el.

RAC. Barbatul nascut in zodia Rac este un familist convins si nu-i place sa schimbe femeile mai ceva ca pe sosete, asa ca nu ar trebui sa-ti faci griji in privinta lui. Daca-ti doresti sa cladesti un viitor alaturi de el, ai toate sansele sa te bucuri de tot ceea ce este mai frumos in viata. Iti va oferi siguranta materiala si emotionala de care ai nevoie si va avea grija sa-ti faca toate poftele.

Citește articolul integral pe ele.ro.

Mai multe articole despre:
gemeni taur bărbat viitor berbec horoscop relaţie rac