MENIU

Horoscop 7 ianuarie

Horoscop 7 ianuarie

Descoperă ce-ți rezervă astrele pentru ziua de azi:

Berbec

Relația cu copiii tăi va fi un pic agitată. Nu fi prea severă cu ei și încearcă să asculți și punctul lor de vedere. Pe plan amoros va fi o zi încărcată, însă este posibil să fie și dureroasă. Evită excesele de toate feluri. Încearcă să te ferești de carne și fă ceva sport. Nu încerca să-ți impui ideile în fața celorlalți, fii mai tolerantă!

Taur

Vei căpăta acces într-un cerc de oameni foarte restrâns și vei simți sentimente de mândrie și de siguranță persoanală. Pe plan profesional, este cea mai bună perioadă pentru a-ți promova unele inițiative. Dacă vei lăsa trecutul să te bântuie, vei fi zdruncinată de griji. Nu te îndoi de abilitățile tale, ești capabilă să realizezi tot ceea ce îți propui.

Gemeni

Preferi un stil de viață simplu: să-ți faci treaba bine la muncă și să ai o viață de familie liniștită. Beneficiezi de șanse crescute la jocurile de noroc, așa că n-ar fi rău să pui un bilet la loto. Încearcă să fii mai puțin posesivă cu iubitul tău și să iei în considerare sfaturile pe care ți le dau ceilalți.

Rac

Conjunctura astrală te face să privești viața într-un mod cât se poate de optimist, fără griji inutile. Totul ți se va părea ușor și frumos. Încearcă să-ți păstrezi această stare optimistă pentru cât mai mult timp. Dacă ai copii, din păcate nu vei fi pe aceeași lungime de undă cu ei. Va trebui să faci eforturi serioase pentru a-i ține în frâu.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro 

Mai multe articole despre:
7 leu gemeni taur berbec ianuarie horoscop 2014 rac 7 ianuarie