MENIU

Horoscop 4 decembrie. Zodia care ajunge la capătul puterilor. Nimeni nu o mai ridică

Horoscop 4 decembrie

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 4 decembrie 2021. 

Berbec

Priveşte azi cu deschidere în jurul tău pentru că poţi întâlni o persoană ce se va dovedi a fi cel mai de încredere ghid într-un moment de derută.

Taur

Apare ceva neprevăzut care te obligă să schimbi repede tot programul, dar cel mai probabil e vorba despre o problemă de sănătate apărută din senin.

Gemeni

Nu te simţi bine în mediul în care te afli azi, iar gândul tău e în cu totul altă parte. Dacă ar depinde de tine, ai fugi din acel loc, dar nu poți. 

Rac

Se încheie un ciclu din viaţa ta şi, ca la orice final de drum, a venit vremea bilanţului. Încearcă să te detaşezi de tot ce a fost. 

Leu

Te simţi blocat într-o zonă cumva tangentă cu ce se petrece în jurul tău, de parcă lumea nu te înţelege şi te ţine la distanţă de miezul evenimentelor. 

Fecioară

Nu sta singur pentru că izolarea chiar nu-ţi face bine! Poate că ai tendinţa să spui că eşti obosit, dar vei vedea că nu-ți dorești singurătatea.

Balanță

Nu ai curaj să spui stop unei situaţii care nu mai poate continua. Există altcineva alături de tine care oferă o soluţie mai bună.

Scorpion

Ceea ce gândeşti se reflectă excelent în ceea ce atragi spre tine, pentru că realitatea e o proiecţie a viselor tale.  

Săgetător

Dacă singur nu ştii ce trebuie făcut într-o situaţie complicată, calcă-ţi pe mândrie şi acceptă ajutorul sincer al celor care îţi stau alături.

Capricorn

Rezolvi probleme mai vechi care au rămas fără soluție de la momentul când au apărut. Ascultă-ți intuiția și cu siguranță vei lua cele mai bune decizii. 

Vărsător

Nu eşti convins că merită să te implici într-o activitate colectivă despre care cei din jur vorbesc tot timpul. Nu ai nimic bun de câştigat de aici. 

Pești

Prietenia e la cote maxime. Poți spune cu mâna pe inimă că persoanele pe care ai norocul să le ai în preajmă îţi sunt cei mai buni prieteni.