MENIU

Horoscop 28 septembrie. Vei bate palma cu cel care propune tot felul de soluții defavorabile. Zi extrem de tensionantă

Horoscop 28 septembrie. Vei bate palma cu cel care propune tot felul de soluții defavorabile. Zi extrem de tensionantă

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 28 septembrie 2020. 

Berbec 

Ești la mijloc între două direcții diametral opuse: una te stimulează să faci o schimbare, în timp ce cealaltă te îmbie să alegi lucrurile deja cunoscute.

Taur

Poate mergi la o petrecere sau, chiar dacă nu există un motiv de celebrat, atmosfera din jur se animă atât de frumos, de parcă ai avea ceva de sărbătorit. 

Gemeni

Dacă ai vreo idee, pune-o în aplicare fără multe consultări şi discuţii sterile. Este o zi pe care o vei dedica în întregime relaxării. 

Rac

Nu poți fi de acord cu o serie de condiții pe care alții ti le propun cu superioritate, ca pe niște ordine. 

Leu

Oricat de greu ți-ar fi să accepți, vei bate palma cu cel care propune tot felul de soluții defavorabile ție. Într-o zi, vei vedea efectele benefice. 

Fecioară

Chiar dacă ai niște bani la dispoziție, poate în cantități mai mari decât de obicei, ar fi bine să reziști ispitei de a-i cheltui deja.

Balanță

Nu sta să plângi de unul singur, copleșit de o suferință pe care nu o meriți. Mai bine ascultă de sfaturile cuiva drag care îți este alături cu adevarat.

Scorpion

Poate nu tu ești sursa nervilor sau a agitației prin acele spații cu care ai contacte, ci pici la mijloc, nevinovat, în războiul altora.

Săgetător

Ești cam trist, împovărat, deși nu e genul tău să lasi să se vadă problemele pe care le ai. Cât timp stai blocat în acea zonă sumbră, greu de crezut că se va vedea vreun zâmbet pe fața ta.

Capricorn

Este ziua ta norocoasă. Ai mari şanse să intri în atenţia persoanei la care te gândeşti mai tot timpul. Cei care s-au despărţit de curând ar putea redescoperi flacăra iubirii.

Vărsător

Stai departe de toate, chiar dacă e luni, lenevește în pat, acceptă comoditatea ca pe o modalitate de a-ți reîncărca bateriile.

Pești 

Alătură-te acelui grup care are același interes ca și tine, dar nu încerca să deturnezi totul spre direcția pe care o vrei tu. Lasa-i pe toți să-și expună punctul de vedere.