MENIU

Horoscop 27 octombrie. Zodia care nu mai face față stresului

Horoscop 27 octombrie. Zodia care nu mai face față stresului

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de marți, 27 octombrie 2020.

Berbec

Banii sunt motivul celor mai mari dispute astăzi, de parcă nimeni nu se mai înţelege cu nimeni din cauza sumelor vehiculate. 

Taur

Linişteşte-ţi sufletul tulburat, pentru că nu ai motive să-ţi faci atâtea griji! Stresul a pus stăpânire pe tine fără niciun rost.

Gemeni

Eşti cam impulsiv şi refuzi o mulţime de solicitări sincere din jurul tău. Unii chiar au nevoie de ajutor, dar tu le tai elanul.

Rac

Deşi ispita de a greşi şi de a călca strâmb apare în calea oricui, tu rămâi indiferent la aceste tentaţii şi militezi cu fermitate împotriva lor.

Leu

Cineva îţi cere ajutorul şi eşti pregătit să i-l oferi cu generozitate, conştient că rezolvarea problemelor sale depinde şi de susţinerea ta. 

Fecioară

Nu te grăbi să-ţi exprimi azi părerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns încă la un nivel clar de înţelegere. 

Balanță

Te simţi bine în pielea ta şi reuşeşti să priveşti tot ce se petrece în jurul tău cu mult optimism, precum un copil care se bucură de orice. 

Scorpion

Te preocupă soarta unor investiţii, a unei afaceri, şi stai şi chibzuieşti atent la paşii următori, ca să fii sigur că nu faci nicio greşeală.

Săgetător

Eşti conştient că visul tău de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de voinţă şi muncă, de o investiţie masivă de energie.

Capricorn

Eşti obosit, de aceea ar trebui s-o laşi mai moale cu eforturile supraomeneşti sau cu excesul de zel. 

Vărsător

Priveşti spre ultimele etape parcurse de tine într-un proiect în derulare şi nu eşti deloc mulţumit de rezultate.

Pești

Nu lua lucrurile atât de în serios, pentru că nimic nu merită tratat cu atâta stricteţe. Privește mai detaşat şi mai superficial situaţia.