MENIU

Horoscop 23 noiembrie. Zodiile supuse unor tensiuni de neimaginat. Dezamăgirile, la ordinea zilei

Soarele din optimistul Săgetător se confruntă cu Saturn în Pești și frustrează planurile noastre cele mai ambițioase. 

BERBEC

Ai nevoie sa iti mentii o stare mentala stabila astazi si sa gandesti lucrurile profund, sensibil si logic inainte sa te arunci inainte cu ambele picioare. Este o zi a fanteziei pentru tine. Indreapta-ti mintea mai mult spre romantism si bucura-te. 

TAUR

Daca te-ai simtit nelinistit si nefericit cumva in ultimele zile, astazi esti pregatit sa ai o abordare mult mai proactiva pentru o problema. Trebuie sa sapi mai profund ca sa descoperi sursa si radacina reala a situatiei ce te preocupa iar azi este o zi benefica sa incepi acest proces.

GEMENI

Totul se asaza la locul sau potrivit astazi iar activitatile tale vor avea parte de succes. Chiar poti recupera unele pierderi, de orice natura, cu care te-ai confruntat in ultimul timp. Drept rezultat, tinzi sa fii exagerat de optimist cu privire la posibilitatile care ti se releva in minte si in fata ochilor. 

RAC

Daca in ultimul timp ai avut tendinta sa iei decizii cam impulsiv, astazi vei realiza cat este de important sa planifici lucrurile si sa ai o abordare meticuloasa. De acum incolo, abordarea ta despre orice va avea la baza un plan si o organizare, nu haos, graba, impuls.

LEU

Astazi este o zi in care vei fi foarte atent la detalii. Se prea poate sa fii implicat intr-o planificare detaliata a unui proiect si vei fi foarte meticulos in privinta aceasta. Te simti foarte harnic si asta se va reflecta in munca ta. Sunt si mari sanse sa primesti laude si aprecieri din acest motiv.

FECIOARĂ

Ridica-te si straluceste azi. Astrele iti prezic faptul ca au o treaba importanta pentru tine. Trebuie sa faci fericita orice persoana cu care esti foarte aproape azi iar acest act iti va deschide o poarta a abundentei si norocului pentru tine.

BALANTA

Puterea ta de concentrare si perceptie se afla la cote ridicate acum si asta te face extra sensibil in contact cu oamenii si jurul lor si cu energia lor. Aceasta caracteristica te ajuta sa repari orice relatie deteriorata. Poti ajunge azi in contact cu cineva de care te-ai cam instrainat.

SCORPION

Fereste-te astazi de ce ai putea rosti. Daca te simti provocat, e vital sa iti cantaresti propozitiile inainte de a le scoate din gura. Incearca sa vorbesti doar despre tine si despre persoana cu care ai un dialog. Fereste-te si abtine-te sa discuti despre o a treia persoana care nu e de fata.

SAGETATOR

Mintea iti este foarte activa astazi. Esti plin de idei si inspiratie. Vei veni constant cu noi idei pe care le poti si planifica si executa foarte usor. Singura ta problema azi este ca te poti simti coplesit de fluxul de idei care iti umplu constant mintea. 

CAPRICORN

Esti plin de energie si ai o viziune luminoasa pentru ce va fi. Lucruri ce pareau mai innegurate in ultimele zile nu mai par acum asa de lipsite de speranta. Puterea si vitalitatea din atitudinea ta te vor ajuta sa te descurci bine cu situatia.

VARSATOR

Este o zi foarte buna pentru tine. Eforturile tale pot fi recompensate in varii forme. Vei fi inclinat si sa cumperi cele mai bune produse pentru cei dragi. Fii atent sa nu iti cheltui tot bugetul fara sa pui si ceva deoparte, scrie sfatulparintilor.ro.

PESTI

Astazi, viata iti poate da doua optiuni pentru o situatie si este la fel de dureros sa renunti la una in favoarea celeilalte pentru ca ambele prezinta avantajele sale. Asculta-ti inima si asta te va ajuta sa gasesti o cale de iesire.