MENIU

HOROSCOP 2014 complet, de la DRAGOSTE LA BANI

<p>Studiu despre cei care cred &icirc;n horoscop</p>

HOROSCOP 2014 - Iată HOROSCOPUL 2014 COMPLET. Descoperă ce-ți rezervă astrele pentru fiecare lună a anului viitor:

HOROSCOP 2014

HOROSCOP 2014 BERBEC

HOROSCOP 2014 BERBEC DRAGOSTE – 2014 va fi un an al iubirii pentru nativii din Berbec. Planeta Saturn va rămâne în Casa Amorului până pe 23 decembrie 2014 și te va face să fii mai serioasă pe plan amoros. Vei dori să ai o relație serioasă cu cineva, nu doar aventuri trecătoare.

Și Jupiter va intra în sectorul tău al iubirii, pe 16 iulie, și te va ajuta să-ți găsești mai ușor un partener pe placul tău. Dacă ai deja un partener, relațiile dintre tine și iubitul tău se vor îmbunătăți și vor deveni mai afectuoase.

Marte, planeta care îți guvernează zodia, se va afla în prima jumătate a anului în Balanță, zodie care se află în Casa Relațiilor. Asta îți va oferi mai multă energie pentru a investi în relația ta. Cu toate astea, Marte va fi regrograd în acest sector între 1 martie și 19 martie, ceea ce va putea duce la unele certuri cu partenerul și membrii familiei. Marte va rămâne în Casa Relațiilor până pe 25 iulie.

În octombrie, Mercur va deveni retrograd în sectorul pasiunii, apoi, după zece zile, va intra în Casa Relațiilor. S-ar putea ca unii parteneri mai vechi să revină în viața ta. Venus va fi în zodia ta între 2 și 28 mai, fapt care te va face să fii mai înclinată spre romantism.

HOROSCOP 2014 BERBEC CARIERĂ - Din păcate, anul 2014 nu va începe favorabil pentru tine pe plan profesional, pentru că Venus regrograd va fi în Casa Carierei până pe 31 ianuarie. Îți va fi dificil să convingi alte persoane, să faci compromisuri și să ai relații bune cu colegii de muncă. Din acest motiv, vei fi mai puțin atrasă de munca pe care o faci.

Pluto va rămâne în Sectorul Carierei pe tot parcursul anului, astfel încât te așteaptă schimbări majore pe plan profesional. Cea mai bună perioadă pentru tine din punct de vedere al carierei va fi între 26 octombrie și 4 decembrie, când Marte se va afla în sectorul tău al carierei. Vei avea energia necesară pentru a-ți atinge scopurile, însă ai grijă să nu îi strivești pe ceilalți pe parcurs.

O eclipsă solară se va produce în Casa Banilor pe 29 aprilie. Este posibil să te apuci atunci de un plan care îți va mări veniturile.

HOROSCOP 2014 BERBEC GENERAL - Jupiter va fi în Casa Familiei încă de la începutul anului 2014 și va rămâne aici până pe 16 iulie. Îți vei înfrumuseța casa în această perioadă, fie că vei alege să renovezi, redecorezi sau pur și simplu să mai arunci din lucrurile inutile. Îți vei întări relațiile cu membrii familiei.

Pluto va rămâne în zodia Capricorn pe tot parcursul anului, fapt care va avea un impact puternic asupra nativilor din Berbec născuți între 29 martie și 5 aprilie. Dacă este și cazul tău, fii pregătită să faci față unor lupte pentru putere și control.

Uranus va rămâne în zodia ta pe tot parcursul anului, ceea ce îți va stimula capacitatea de introspecție și îți va aduce schimbări majore în viață.

HOROSCOP 2014 BERBEC, predicții pentru fiecare lună în parte:

HOROSCOP 2014 Berbec ianuarie  - La mijlocul lunii ianuarie, vei simți nevoia să te concentrezi pe speranțele, visurile și dorințele pe care le ai în ceea ce privește viitorul tău. Te vei simți îngrijorată de ceea ce îți rezervă viitorul, ca urmare a schimbărilor care se petrec în viața ta profesională, însă grijile vor trece în cele din urmă. Încearcă să întărești relațiile de prietenie pe care le ai și să-ți petreci timpul alături de persoane care au aceleași pasiuni, interese și scopuri ca și tine.

HOROSCOP 2014 Berbec februarie - Dacă lucrurile încep să se destrame în viața ta, nu te învinovăți prea tare. Vei simți nevoia să te retragi pentru o perioadă și acest lucru va reprezenta o idee bună. Vei avea nevoie de clipe de singurătate pentru a-ți reîncărca bateriile și a-ți limpezi mintea.

HOROSCOP 2014 Berbec martie - Luna martie nu va fi una prielnică, vei avea impresia că totul stă pe loc în jurul tău. Nativii din Berbec născuți între 28 martie și 1 aprilie vor avea dorința să înceapă noi proiecte în a doua parte a lunii, însă vor trebui să se lupte cu o anumită stare de inerție.

HOROSCOP 2014 Berbec aprilie - S-ar putea să rupi relațiile cu o persoană în preajma datei de 15 aprilie, când se va produce o eclipsă de Lună. De asemenea, o altă relație ar putea fi dusă la un alt nivel. Chiar dacă te vei simți atrasă de cineva, vei păstra acest lucru ascuns.

HOROSCOP 2014 Berbec mai - Viața ta va recăpăta un oarecare dinamism și vei fi foarte șarmantă și atrăgătoare luna aceasta. Vei fi mai relaxată și vei avea multe de spus. Din păcate, nu te vei putea concentra încă pe ceva serios.

HOROSCOP 2014 Berbec iunie- Este posibil să apară unele probleme pe plan privat. O rudă va avea nevoie de ajutor sau va deveni tot mai greu de suportat sau pur și simplu vei deveni nemulțumită de situația pe care o vei avea. Vei fi deranjată de asta și vei avea tot mai mari dificultăți în a te concentra. Vei avea nevoie să găsești o soluție pentru a-ți limpezi gândurile.

HOROSCOP 2014 Berbec iulie- La mijlocul lunii iulie, vei simți nevoia să fii liberă să te distrezi. Vei da la o parte problemele din viața ta și te vei bucura pur și simplu de viață

HOROSCOP 2014 Berbec august- Te vei bucura de viață și vei avea momente în care te vei răsfăța, dar te vei gândi în permanență la slujba ta și la proiectele pe care le ai de rezolvat. Spre sfârșitul lunii, vei începe să pui un accent mai mare pe muncă. Trebuie să găsești un echilibru între distracție și responabilități. Ai timp pentru amândouă, dacă îți gestionezi cum trebuie timpul.

HOROSCOP 2014 Berbec septembrie - Echilibrul va deveni mai important pentru tine în luna septembrie. Cu cât vei reuși să găsești un echilibru mai bun, cu atât te vei simți mai bine. La mijlocul lunii, acordă-ți o mini-vacanță, chiar și de o zi, pentru că altfel oboseala acumulată va ajunge să te copleșească.

HOROSCOP 2014 Berbec octombrie - Mercur retrograd ar putea să-ți aducă unele situații tensionate cu cei apropiați în luna octombrie, așa că fii atentă la cuvintele pe care le rostești și încercă să fii mai înțelegătoare. Nu te grăbi să iei decizii, analizează înainte bine lucrurile.

HOROSCOP 2014 Berbec noiembrie - S-ar putea să îți dorești să experimentezi ceva nou luna aceasta. Lasă-ți curiozitatea să-ți ghideze viața, vei fi mulțumită de drumul pe care te va purta.

HOROSCOP 2014 Berbec decembrie - Vei fi foarte preocupată de viitor și determinată să îți atingi visurile. Fă planurile legate de cum îți poți îndeplini obiectivele și încearcă să observi imaginea de ansamblu. Gândește-te la ce vei fi realizat în anul 2014 și stabilește-ți scopuri pentru 2015.

HOROSCOP 2014 TAUR

HOROSCOP 2014 TAUR  DRAGOSTE – Saturn va rămâne în Casa Relațiilor până pe 23 decembrie 2014, așa că vei continua să te preocupi pe parcursul anului de relațiile pe care le ai cu ceilalți. Îți dorești devotament din partea familiei, prietenilor, colegilor de muncă și partenerului tău și nu poți accepta atitudini neserioase și superficiale.

Dacă te afli într-o relație, vei continua să o analizezi într-un mod realist și să încerci să rezolvi potențialele probleme care există între tine și partenerul tău. Este posibil chiar să te desparți de el, însă asta face parte din evoluția ta. Dacă ești singură, vei deveni interesată să ieși la întâlniri și vei căuta pe cineva cu care să-ți construiești o relație serioasă pe termen lung.

Mercur va fi retrograd în Casa Relațiilor între 4 și 10 octombrie, astfel că este posibil să apară unele divergențe pe plan amoros sau să reapară în viața ta un fost iubit. Eclipsa solară de pe 23 octombrie se va produce în Casa Relațiilor, iar asta va îți va stimula relația deja existentă sau va crea premize favorabile pentru nașterea unei noi. Venus, planeta care îți guvernează existența, va fi în zodia ta între 28 mai și 23 iunie, iar asta va aduce o infuzie de romantism în viața ta.

HOROSCOP  2014  TAUR CARIERĂ - 2014 va aduce unele probleme în viața ta profesională. Cu toate astea, Marte va fi în Casa Profesiei până pe 25 iulie, ceea ce îți va da energia necesară să-ți îndeplinești sarcinile. Este posibil să fii mai ocupată pe planul carierei decât în anii precedenți, ceea ce îți va crea o stare de oboseală.

Problemele vor apărea în perioada în care Marte va deveni retrograd în Casa Profesiei, între 1 și 19 martie. Te vei simți sleită de energie și lipsită de motivație. Acordă-ți suficient timp pentru relaxare pentru ca să te reumpli de energie și determinare.

Mercur va deveni retrograd pentru prima oară pe parcursul anului între 12 și 28 februarie, tot în Casa Profesiei. Vei întâmpina mai multe obstacole pentru a-ți atinge obiectivele. Între 17 iunie și 1 iulie, Mercur va fi retrograd în Casa Banilor, așa că este posibil să întâmpini o dificultate financiară neașteptată. Între 10 și 25 octombrie, Mercur va fi retrograd din nou în Casa Profesiei, așa că este posibil să te simți copleșită de volumul mare de muncă, să ai certuri cu colegii sau să trebuiască să refaci de la zero unele proiecte.

De asemenea, este posibil ca pe parcursul anului 2014 să te întorci la o slujbă la care ai renunțat în trecut.

HOROSCOP 2014 TAUR GENERAL - Venus, guvernatorul zodiei tale, va fi retrograd la începutul anului. E momentul prielnic pentru a relua un proiect abandonat. Dacă ești studentă, s-ar putea să-ți fie greu să găsești energia necesară pentru a te ocupa serios de școală.

Marte va fi în Casa Sănătăți pentru cea mai mare parte din anul 2014, așa că vei pune mai mult accent pe starea ta de sănătate, fie din cauza unei mici afecțiuni care te va determina să faci asta, fie datorită faptului că vei decide pur și simplu să ai mai multă grijă de tine.

O eclipsă solară se va produce în zodia ta pe 29 aprilie și este posibil să începi noi proiecte în lunile care urmează. Vei fi mai deschisă spre unele schimbări din viața ta. Luna plină care se va produce în zodia ta pe 6 noiembrie te va face să fii mai sensibilă și mai emotivă decât de obicei. Este posibil ca în această perioadă să fii răsplătită pentru eforturile tale.

HOROSCOP 2014 TAUR, predicții pentru fiecare lună în parte:

HOROSCOP 2014 Taur ianuarie  - Pe parcursul lunii ianuarie 2014, îți vei folosi energiile pentru atingerea unor obiective pe care ți le-ai propus. Te va preocupa mult viitorul și îți vei face o mulțime de planuri, însă cu toate astea vei avea dificultăți în a încerca să anticipezi o imagine de ansamblu. Cel mai bine este să-ți notezi scopurile și obiectivele, astfel încât să nu treci nimic cu vederea.

HOROSCOP 2014 Taur februarie - Te vei simți nesigură în ceea ce privește acțiunile și scopurile tale. Va fi o perioadă bună pentru a-ți analiza trecutul, însă neprielnică pentru planuri de viitor. Privește în trecut pentru a învăța din greșeli. Pe măsură ce starea de nesiguranță va trece, alege-ți din nou obiective.

HOROSCOP 2014 Taur martie - Vei putea face o impresie bună la nevoie, însă vei simți totodată nevoia de a fi lăsată în pace. S-ar putea să ai noroc și să ți se deschidă unele uși fără ca măcar să fii nevoită să bați la ele. Nu ezita să-ți împărtășești ideile în această perioadă cu persoane deschise la minte.

HOROSCOP 2014 Taur aprilie - La începutul lunii vei simți nevoia să te retragi din lume. Pe măsură ce luna aprilie va înainta, vei redeveni sociabilă și vei căuta să interacționezi cu alte persoane. În cea de-a doua parte a lunii, vei termina un proiect important, îți vei da demisia sau vei avea o problemă de sănătate de care va trebui să te ocupi.

HOROSCOP 2014 Taur mai - În luna mai, vei fi mai încrezătoare decât de obicei în forțele proprii. Profită de această perioadă în care te vei simți extrem de bine în propria piele. Persoanele cărora nu le este frică să ceară ceea ce își doresc sunt de cele mai multe ori cele care obțin ce și-au propus.

HOROSCOP 2014 Taur iunie - Încrederea de sine îți va scădea luna aceasta și își vei face o mie de gânduri. Vei fi tentată să cheltuiești o sumă mare de bani pentru a încerca să te simți mai bine, însă asta nu va opri agitația din mintea ta. Soluția este să înfrunți lucrul care te face să fii mai puțin încrezătoare în forțele proprii.

HOROSCOP 2014 Taur iulie - Vei avea relații bune cu toți cei din jurul tău, de la prieteni la vecini. Va fi o perioadă favorabilă pentru a demara un nou proiect pe plan casnic sau pentru a te muta. Este posibil să ți se ivească o oportunitate importantă prin intermediul unei rude, așa că ai grijă să nu-i dai cu piciorul.

HOROSCOP 2014 Taur august - August va fi o lună a iubirii pentru tine. Mercur și Soarele vor intra în Casa Dragostei, iar Marte va fi în Casa Relațiilor. Nu ezita să-ți exprimi sentimentele față de persoanele la care ții. Cu cât vei fi mai deschisă cu ele, cu atât te vei simți mai bine.

HOROSCOP 2014 Taur septembrie - Pe măsură ce septembrie va avansa, viața profesională îți va consuma tot mai mult din timp. Îți vei asuma responsabilități suplimentare, însă ar fi o idee bună să apelezi la ajutor în cazul în care te vei simți copleșită de volumul mare de muncă. Ai grijă să nu devii obsedată de cariera ta!

HOROSCOP 2014 Taur octombrie În luna octombrie te vei simți obosită din cauza programului tău de lucru infernal. Spre sfârșitul lunii, vei căuta o metodă prin care să te destinzi și ar fi bine să alegi să-ți iei o mini-vacanță meritată.

HOROSCOP 2014 Taur noiembrie Vei deveni realmente obsedată de un aspect din viața ta și nu vei mai avea pace până nu vei afla mai multe detalii despre ceea ce te preocupă. Este posibil să vrei să eviți ceva, însă vei descoperi că eforturile tale, oricât de mari, vor fi în zadar.

HOROSCOP 2014 Taur decembrie Îți vei dori să fii cât mai liberă luna aceasta, așa că nu-ți lua multe angajamente. Lasă-te în voia capriciilor și nu ezita să faci tot ce poftești. Meriți asta din plin!

HOROSCOP 2014 GEMENI

HOROSCOP GEMENI 2014 DRAGOSTE - Chiar de la începutul anului, Venus, planeta iubirii va fi retrogradă în Casa Relațiilor și Parteneriatelor. Vei simți că nu ai legăturile emoționale și fizice de care ai nevoie și vei simți dorința să te apropii de cineva.

Marte va sta în prima jumătate a anului în Casa Iubirii, ceea ce va amplifica dorința ta de a avea parte de iubire în viața ta. Marte va fi retrograd în perioada 1 martie – 19 mai, iar în acest interval este posibil să apară probleme în relația ta. Dacă ești singură, este posibil să începi o relație aflată sub semnul conflictului. Și Mercur va deveni retrograd între 10 și 25 octombrie, astfel că vei avea dificultăți în a te înțelege cu partenerul tău. Cu atâtea mișcări retrograde, este posibilă ca un fost iubit să revină în viața ta pe parcursul anului acesta.

HOROSCOP GEMENI 2014 CARIERĂ - Vei avea parte de un an interesant din punct de vedere financiar. Jupiter va rămâne în Casa Banilor până pe 16 iulie, așa că există mari șanse să reușești să-ți înmulțești veniturile. Saturn va rămâne în Casa Carierei până pe 23 decembrie, așa că unele probleme pe care le-ai avut la muncă vor începe să dispară treptat. Neptun va rămâne și el în Casa Carierei pe tot parcursul anului, așa că vei avea probleme în a-ți stabili scopuri precise. Trebuie să te concentrezi mai mult dacă vrei ca visurile să devină realitate!

Mercur este planeta ca îți guvernează zodia, iar între 6 și 12 va deveni retrograd în Casa Carierei. Nu este un lucru bun, pentru că s-ar putea să te confrunți cu dificultăți la muncă și să-i lași cuiva important o impresie proastă. Între 7 și 17 iunie, Mercur va fi retrograd în Casa Banilor, așa că s-ar putea să ai parte de o cheltuială neașteptată. Între 4 și 10 octombrie, Mercur va deveni din nou retrograd în Casa Carierei. Cu atâtea mișcări retrograde, este posibil să te întorci la un fost loc ce muncă sau să reiei un proiect profesional pe care îl credeai încheiat.

HOROSCOP GEMENI 2014 GENERAL - Vei avea dificultăți în a-ți urmări scopurile stabilite. Trebuie să ai răbdare cu tine însăți și să nu iei decizii importante între 17 iunie și 1 iulie, când Mercur va fi retrograd în Casa Sinelui.

Va fi un an în care îți va fi dificil să vezi lucrurile așa cum sunt ele în realitate. Vei prefera să te retragi în fanteziile tale și să ignori detaliile evidente. De cealaltă parte, și alte persoane vor avea probleme în a te percepe așa cum ești tu cu adevărat.

HOROSCOP GEMENI 2014, predicții pentru fiecare lună în parte:

Horoscop Gemeni ianuarie 2014 - În prima lună din anul viitor te vei simți creativă și vei îndrăzni să faci lucruri noi, pe care nu le-ai mai încercat niciodată. Asta se va întâmpla pentru că vei simți nevoia unor schimbări. Din păcate, probabil vei renunța repede la noile planuri și nu le vei explora în profunzime, din cauză că te vei plictisi repede.

Horoscop Gemeni februarie 2014 - În cea de-a doua jumătate a lunii, o restricție te va trage înapoi. Te vei simți sufocată și vei simți nevoia să evadezi. Din păcate, va trebui să înfrunți problema care îți creează neplăceri.

Horoscop Gemeni martie 2014 - Vei reuși cu ușurință să privești imaginea de ansamblu și îți va fi foarte ușor să te concentrezi. Gândești la o scară tot mai mare și îți impui obiective tot mai mărețe pe măsură ce avansezi.

Horoscop Gemeni aprilie 2014 - Vei fi mai sensibilă decât de obicei în această lună și ar fi bine să-ți exprimi stările într-un mod creativ. Spre sfârșitul lunii, vei simți nevoia să-ți pui lucruile în ordine și să scapi de o povară care te apasă.

Horoscop Gemeni mai 2014 - O lună plină va avea loc în zodia ta pe 28 mai și va fi un moment excelent pentru a demara un proiect nou sau pentru a încerca o experiență inedită. Vei fi totodată mai entuziastă și mai plină de energie.

Horoscop Gemeni iunie 2014 - Te vei simți în continuare foarte energică, însă s-ar putea să fie din cauză că va trebui să faci față multor probleme. Nu te lăsa copleșită de greutăți, astfel încât să poți duce la capăt tot ce ai început.

Horoscop Gemeni iunie 2014 - Dacă simți nevoia să înveți ceva nou, nu ezita să faci asta. Mintea îți va fi deschisă și pregătită pentru a asimila o mulțime de informații noi. Cu cât vei învăța mai mult, cu atât vei fi mai mulțumită de tine.

Horoscop Gemeni august 2014 - Încearcă să petreci timp alături de membrii familiei tale în această lună. Renovează, redecorează, rearanjează mobila sau mută-te. Nu este o lună prielnică pentru a încerca noi experiențe, mai bine rămâi la rutina ta.

Horoscop Gemeni septembrie 2014 - Îți vei dori să fii răsfățată și să ți se acorde atenție. Va fi o lună foarte bună pentru a îți petrece timp alături de cei dragi și pentru a-ți exprima sentimentele. Profită de energia pozitivă care te înconjoară!

Horoscop Gemeni octombrie 2014 - Nu vei avea un mare chef de muncă sau de a-ți asuma responsabilități, însă nu vei avea de ales. S-ar putea să renunți la un vis de al tău, însă este posibil și să-ți apară în cale o nouă oportunitate pe plan profesional. Îngrijește-te de starea ta de sănătate.

Horoscop Gemeni noiembrie 2014 - Vei ajuta pe cineva apropiat luna aceasta. Vei avea o stare de spirit pozitivă și vei fi mai preocupată de persoanele din jurul tău decât de tine însăți. Totodată, vei simți nevoia să-ți arăți devotamentul față de partenerul tău.

Horoscop Gemeni decembrie 2014 - O lună plină se va petrece în zodia ta pe 6 decembrie și va fi un moment bun pentru a încheia un capitol din viața ta. Persoanele născute între 2 și 6 iunie vor fi mai emotive și mai sensibile în această perioadă.

Citește restul zodiilor pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
horoscop astrologie 2014 zodii