MENIU

Horoscop 16 ianuarie. Singura zodie favorizată de astre

Horoscop 16 ianuarie. Singura zodie favorizată de astre

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 16 ianuarie 2021. 

Berbec

Ai de făcut cumpărături însă, chiar cu riscul de a părea zgârcit, ține-ți punga cât mai strânsă. Nu lua tot ce-ți cade în mână.

Taur

Încearcă să-ți faci timp și pentru cei de acasă. Ești foarte prins la muncă și nu acorzi destul timp celor dragi.

Gemeni

Cineva îți face o surpriză. Te bucuri atât de mult, încât uiți de toate neplăcerile de care ai avut parte la începutul zilei.

Rac

Muncești la un proiect personal și nu mai ai timp de nimic altceva. Într-un fel, este bine pentru că nu te mai gândești la problemele financiare.

Leu

Partenerul de viață vrea să facă niște schimbări prin casa și îți cere ajutorul. Nu-ți prea convine, dar nu ai incotro.

Fecioară

Ai atâtea de făcut astăzi, încât abia mai ai timp să respiri. Cu toate astea, tot nu vei reuși să mulțumești pe toată lumea.

Balanță

Ai cam multă treabă astăzi, așa că nu pierde vremea că nu îți permiți. Spre seară, o sa primești o veste bună din partea unei rude.

Scorpion

Mica afacere pe care ai început-o în urmă cu ceva vreme începe să crească. Ai pornit de la un vis și l-ai transformat în realitate.

Săgetător

Orice auzi astăzi, verifică de două ori. Nu apleca urechea la informațiile false. Nu e momentul să te lași atras pe o pistă greșită.

Capricorn

Treci printr-o perioadă în care ți se cere să dai dovadă de mult calm și răbdare. Nu ți se pare normal ce se întâmplă, dar nu reacționa necontrolat.

Vărsător

Ai emoții. Sunt șanse să semnezi un parteneriat ce te-ar putea propulsa direct acolo unde încerci de ceva vreme să ajungi.

Pești

Ești foarte ocupat și asta te face greu abordabil. Cei din jur observă imediat comportamentul tău și te evită.