MENIU

Horoscop 15 februarie. O zodie este măcinată de probleme din trecut

Horoscop 15 februarie

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 15 februarie 2021.

Berbec

Aveți nevoie de mai multă distracție în viața voastră. S-a instalat monotonia și mai este doar un pas până să cedați. Familia va lua atitudine.

Taur

Aveți o atitudine foarte detașată față de o problemă de la locul de muncă. Colegii vor fi afectați, însă voi nu vă veți agita deloc. 

Gemeni

Începe să vă placă o activitate pe care până acum o considerați puerilă. Vă relaxează foarte mult. Relația cu familia devine din ce în ce mai bună.

Rac

Încercați să încheiați niște colaborări cu persoane aflate în alt oraș și poate chiar în altă țară. Trebuie să fiți foarte atenți și să nu ratați niciun telefon.

Leu

Este o zi perfectă pentru schimbările ce țin de afaceri, dar nu va fi un drum prea simplu. O să purtați discuții serioase cu oameni cu funcții importante.

Fecioară

Astăzi veți fi foarte sociabili. Participați la toate discuțiile din jur, o să dați multe telefoane, iar după-amiază ați planificat o întâlnire importantă.

Balanță

Aveți intuiție foarte bună și faceți față oricăror obstacole ce vă vin în cale. Aveți activitate, dar cu toate acestea încă doriți să vă mai implicați în diverse planuri.

Scorpion

Astăzi vi se îndeplinește o dorință ceva mai veche și nici că vă puteți concentra asupra altor activități.

Săgetător

Trageți niște concluzii greșite și din cauza asta totul se da peste cap. Veți fi nevoiți să reveniți la niște chestiuni mai vechi și să le găsiți o altă abordare.

Capricorn

O discuție cu un prieten scoate la lumină câteva probleme cărora nu prea le-ați acordat atenție până acum. Analizați situația din toate punctele de vedere.

Vărsător

Sunteți dornici să acumulați informații noi. Astfel veți reuși să vă aflați la locul potrivit și momentul potrivit pentru un câștig financiar substanțial.

Pești

Un prieten vă ajută să clarificați o neînțelegere cu persoana iubită apărută din cauza unor bârfe. Situația nu este gravă și totul va reveni la normal.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 15 februarie horoscop luni