MENIU

Horoscop 10 ianuarie

Horoscop 10 ianuarie

Iată ce-ți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 10 ianuarie:

Gemeni

Va trebui să analizezi serios, pe toate părțile, o propunere care ți se va face. Lucrurile vor fi cu atât mai complicate cu cât două persoane vor pune presiune asupra ta. Este posibil ca o prietenă să-ți ofere sfaturi bune, pe care n-ar strica deloc să le asculți.

Rac

Mulțumită rețelei tale extinse de prieteni, s-ar putea să fi foarte aproape de o oportunitate profesională extraordinară. Nu ezita să iei o pauză pentru a analiza toate opțiunile înainte să iei o decizie. O persoană din zodia Taur, care îți înțelege nevoia de a îmbina viața de familie cu cea profesională, îți va oferi sfaturi prețioase.

Leu

Astăzi vei fi în centrul atenției și este posibil să alegi să faci o rundă de cumpărături. Vei constata însă că ai nevoie nu doar de o nouă costumație, ci și de un spațiu de depozitare mai generos. Dacă mergi la shopping cu o prietenă mai în vârstă decât tine, sfaturile ei se vor dovedi a fi de neprețuit.

Fecioară

Este posibil să ai de semnat un act important înainte de weekend. N-ar fi rău să-l citești cu mare atenția înainte să semnezi. O prietenă din zodia Leu s-ar putea să aibă nevoie de o dovadă de devotament din partea ta. De asemenea, amintește-i unei prietene din zodia Gemeni că trebuie să-și asume responsabilitatea pentru faptele ei și că trebuie să se decidă ce vrea cu adevărat.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro