MENIU

Horoscop 1 octombrie. Toate planurile pentru azi sunt date peste cap   

Horoscop 1 octombrie. Toate planurile pentru azi sunt date peste cap

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de joi, 1 octombrie 2020. 

Berbec 

Ziua poate fi una extrem de plăcută dacă te înconjori de oamenii potriviți. Caută să stai în preajma celor care discută și despre altceva decât problemele cotidiene. 

Taur

Sperai să fie o zi liniștită, dar în loc de odihnă și activități relaxante, ai parte de o situație neprevăzută, care strică atmosfera.

Gemeni

Viața de cuplu este pur și simplu minunată! Ziua îți oferă suficiente motive de relaxare și veselie.

Rac

Ești preocupat de o direcție nouă spre care vrei să pornești și nu poți sta degeaba nici azi. Investește în tine și privește spre viitor. 

Leu

Azi te simți complet în largul tău, liber, poți merge încotro dorești, fără sa ții cont nicio clipă de ceea ce se petrece în jur.

Fecioară

Cineva are nevoie de tine și nu știe cum să te abordeze, dar tu simți că nu știe ce e de făcut într-o anumită situație și încerci să-i oferi o soluție.

Balanță

Ești în centrul atenției. Prezența ta este dorită de ceilalți pentru că ești într-o pasă bună. Vă puteți distra de minune, departe de orice griji. 

Scorpion

Îți poți recupera banii pentru care ai făcut diverse intervenții. Vei avea o rezervă pentru cheltuielile lunare, dar și pentru alte mărunțișuri de care ai nevoie. 

Săgetător

Toate planurile pentru azi sunt date peste cap și, în loc să te relaxezi, să te ocupi de ceea ce-ți face ție plăcere, trebuie să schimbi totul din mers.

Capricorn

Nu vrei nimic altceva decât să te bucuri de liniștea casei tale. Preferi să-ți petreci ziua în familie, fără a visa la nimic care ți-ar putea strica pacea care te copleșește.

Vărsător

Ziua este riscantă pentru cei pândiți de angoase și temeri pentru că totul poate deveni, brusc, mai apăsător și mai urât. 

Pești 

Chiar dacă se mai nasc tensiuni prin preajmă și unii abia așteaptă motiv de ceartă, tu ești liniștit și netulburat ca un lac de munte.