MENIU

Greșeli pe care femeile le fac în dormitor

Uneori, femeile au tendința de a cu bățul în baltă, iar asta afectează cu siguranță relația de cuplu și intimitatea. Sunt greșeli pe care le poți face din nepăsare, neatenție sau din contră, pentru că ai senzația că i-ai face rău partenerului tău.

Se preface că se simte bine

Ai face bine să încetezi să faci asta. Dacă te prefaci că partidele voastre sunt extraordinare, atunci săracul tău partener nu va ști niciodată că trebuie să depună un efort suplimentar pentru a îmbunătăți relația. Fii sinceră și spune-i ce trebuie să facă.

Încearcă lucruri noi

O fi poziția misionarului comodă și romantică, dar devine plictisitoare dacă o faceți de fiecare dată așa. Dacă îți propune poziții noi, încearcă să nu te simți ofensată, până la urmă dacă își dorește să facă asta cu tine, înseamnă că încă te mai dorește. Și se presupune că tu asta vrei, nu?

Complexele

Femeile au un prost obicei să se gândească la toate prostiile pe care de cele mai multe ori bărbații nici nu le observă. Cel puțin nu în timpul unei partide. Dacă ai făcut puțină celulită, nu face pe nebuna, refuzând să mai stai cu spatele la el sau în orice poziție în care ți s-ar vedea lipsa de condiție fizică. Mai bine amuză-te pe subiectul acesta și fugi la sală. Starea psihică și emoțională a unei femei contează mai mult decât orice performanță, iar dacă tu te simți complexată de felul în care arăți, trebuie să te hotărăști să faci ceva în acest sens.

Femeia-lemn

Există femei care cred că bărbatul trebuie să facă totul. Greșit! Pune-te puțin în locul lui și imaginează-ți cum ar fi dacă nu ar schița niciun gest în timp ce tu faci toate eforturile din lume pentru a se simți bine! Nu prea bine, nu?

Mai multe articole despre:
sex cuplu dormitor