MENIU

Grasu XXL, atac la Paraziţii: Sunt nişte proşti

Grasu XXL, atac la Paraziţii: Sunt nişte proşti

Cele mai mari războaie se poartă între foști prieteni, iar Grasu XXL și cei de la Paraziții nu fac excepție. Rapperii își dispută de cinci ani supremația în underground, iar duelul muzical se poartă public. Conflictul a reizbucnit recent, iar în bătălia "greilor" au picat "victime colaterale" Smiley, Adi Sînă, Olivia Steer, Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

Paraziții (20CM Records) au atacat primii, deranjați că Spike și Guess Who au reușit, alături de Grasu XXL și echipa Okapi Sound, să fie difuzați intens la radio și au devenit "comerciali". Războiul a fost redeschis de Grasu XXL, la avanpremiera albumului "Drumul spre succes". Întrebat despre acest conflict, artistul i-a atacat pe cei de la Paraziții.

"Nu știu să lovesc mai tare, adică mi se pare cu bun-simț"

Totul a pornit de la o ironie fină a lui Grasu XXL: "Pe piesa «Turbofin» nu zic mare lucru decât... N-are nicio legătură cu Paraziții, melodia e foarte relaxată, dar mi-a venit să zic versul cu «Nu-mi place vinul sec/Nu-mi place să petrec». E un fel de... atât. Nu știu să lovesc mai tare, adică mi se pare cu bun-simț. Da, conflictul nostru cu Paraziții se știe, ăla e. Doar că noi alegem câte o chestie mică pe ici, pe colo, cum ar trebui să se facă în rap, nu să vorbim în gura mare ca proștii, pentru că, până la urmă, sunt niște proști din punctul meu de vedere".

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro

Mai multe articole despre:
paraziţii hip hop grasu xxl