MENIU

Gisele Bundchen se retrage din carieră

<p>Gisele Bundchen / Foto: listal.com</p>

Cel mai bine plătit model din lume s-a retras de pe podiumuri. Gisele Bundchen a defilat ieri pentru ultima dată pe catwalk, în cadrul Săptămânii Modei din Sao Paulo. Frumoasa braziliancă şi-a încheiat cariera de succes în aplauzele publicului şi ale colegelor de breaslă.

Gisele Bundchen s-a retras de pe podium într-un mod triumfător. Supermodelul a ales să îşi încheie cariera la apogeu, pentru a se putea dedica familiei sale. Ultima colecţie prezentată de Gisele poartă semnătura creatorului brazilian Colcci, alături de care a mai lucrat şi în trecut.

Gisele Bundchen a avut relaţii cu mai mulţi bărbaţi celebri, printre care şi actorul Leonardo DiCaprio. Supermodelul şi-a lansat cariera la Sao Paulo în urmă cu două decenii.

"Sunt recunoscătoare că la 14 ani mi s-a oferit ocazia să încep această călătorie. După 20 de ani este un privilegiu să realizez ultima mea prezentare de modă", a scris pe contul Instagram Gisele Bundchen, într-un mesaj adresat fanilor săi. În ultimii opt ani, aceasta a fost cotată drept cel mai bine plătit model din lume. Doar în cursul anului 2014, Gisele a câştigat aproximativ 47 de milioane de dolari, bani proveniţi atât din prezentări de modă, cât şi din contracte de publicitate.

Gisele Bundchen s-a căsătorit în 2009 cu jucătorul de fotbal american Tom Brady. Supermodelul spune că va continua să sprijine industria modei dintr-o poziţie de consultant.

Mai multe articole despre:
Gisele Bundchen