MENIU

Ghid de sărutat din anul 1936. Ce este sărutul-aspirator

Ghid de sărutat din anul 1936

În anul 1936, un american pe nume Hugh Morris a scris un scurt ghid ilustrat denumit “Arta sărutului”, în care și-a propus să-i învețe pe tinerii amorezi tehnici și trucuri de sărutat.

Cărticica este la fel de savuroasă în prezent ca în perioada interbelică, umorul lui Hugh Morris rămânând suprinzător de actual.

Unul dintre sfaturile de căpătâi ale americanului este faptul că trebuie aplicate diferite tehnici de sărutat în funcție de dimensiunea gurii partenerei: ”Când gura unei femei este mică, precum un boboc de trandafir, atunci un bărbat nu trebuie să se îngrijoreze în privința a ce are de făcut. Există însă fete cu buze mari, cărnoase, iar în cazul lor trebuie aplicată o tehnică diferită. Dacă un bărbat și-ar menține buzele nemișcate, atunci o bună parte din buzele unei astfel de femei ar rămâne neatinse și, astfel, irosite. În acest caz, în loc să rămână axat pe centrul buzelor, bărbatul trebuie să-și depărteze puțin buzele și să urmărească conturul gurii fetei. După ce ai făcut un ocol complet, întoarce-te la bobocul din mijloc și desfată-te acolo. Apoi, soarbe mierea. Ca o albină ce se așează pe pistilul aromat al unei flori și soarbe nectarul, așa și tu ar trebui să sorbi nectarul dintre buzele iubitei tale.”

Potrivit lui High Morris, nu doar buzele trebuie să se atingă în timpul unui sărut: “O persoană îndrăgostită este o persoană lacomă și își dorește totul de la partener. De aceea, în timpul unui sărut trebuie să existe cât mai mult contact fizic. Apropiați-vă unul de celălalt și bucurați-vă de atingerile fierbinți ale partenerului”.

Una dintre cele mai excentrice tehnici de sărut descrise în volumul publicat în anul 1936 este, fără îndoială, este cea a “sărutului-aspirator”.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
ghid sărut aspirator sarutata 1936