MENIU

FRESH-REFRESH. Cura de cireșe

<p>Cireșe v&acirc;ndute la prețuri foarte mari &icirc;n piețe</p>

Pe toate drumurile se gasesc cirese; romanesti sau nu, mari sau mici, mai dulci sau mai necoapte. Ciresele sunt recomandate in dietele de slabire, tuturor celor care vor sa piarda in greutate, inclusiv diabeticilor.

Ciresele sunt compuse intr-o proportie de peste 70% apa, iar restul de 30 la suta este reprezentat de vitamine din complexul B necesare pentru alimentarea cu energie a organismului. Cireşele se recomandă în afecţiuni renale, gută, reumatism, artrită şi ateroscleroză (previne depunerea colesterolului pe artere).

Cura cu cireşe are efecte remarcabile iar rezultatele sunt vizibile în scurt timp. Cercetările au demonstrat că prezenţa unui volum ridicat de apă în organism amplifică nivelul de energie şi ajută la stimularea activităţii metabolismului. În afara efectului de scădere al numărului de kilograme, consumul de cirese induce şi o stare de relaxare pe parcursul întregii zile. Mai mult, prin conţinutul lor, cireşele conferă supleţe şi fermitate pielii.

Dieta pe bază de cirese este recomandata nu doar pentru slăbire ci şi în scop medical. Cireşele echilibrează funcţia hepatică, cresc nivelul de minerale din organism, combat sterile de oboseală şi ameliorează afecţiunile biliare. De asemenea, medicina modernă recunoaşte efectul sedativ al acestui fruct.

În cazul în care optaţi pentru o cură cu cireşe e bine de ştiut că nu trebuie să fie incluse în mesele zilnice grăsimi animale, zahăr rafinat sau alcool. Fructele se vor consuma în mai multe porţii, pe parcursul unei zile. De altfel, volumul acestora trebuie crescut progresiv pentru a nu se declansa tulburări digestive.