MENIU

Fresh Refresh - 12 februarie. Stilul de Sfântul Valentin

Valentine's Day

Multe ţări europene şi nu numai se pregătesc zilele acestea să celebreze dragostea, pe 14 februarie, de Sfântul Valentin! Este momentul în care răsar florile şi creşte iarba în multe zone de pe contintentul nostru. Haideţi să vedem cum ne pregăteşte Fresh Refresh de Valentine's Day, o tradiţie pe care am moştenit-o şi noi de la alte popoare!

Bun găsit la Fresh Refresh! Mai sunt două zile până la sărbătoarea Sfântului Valentin! Pentru Ziua Îndrăgostiţilor, creatorea de modă Liliana Ţuroiu ne reaminteşte cât de importante sunt eleganţa în ţinuta vestimentară şi feminitatea pentru o relaţie reuşită.

Numele de Valentine`s Day vine de la un preot martirizat în 14 februarie, 269 după Hristos, de către împăratul Claudius II Gothicus. Preotul a fost ucis pentru că ar fi oficiat căsătorii în secret fără ştiinţa împăratului. Legenda mai spune la randul lui, preotul s-ar fi îndrăgostit de fiica paznicului închisorii în care fusese trimis. Iar de acolo îi trimitea fetei scrisori pe care le încheia cu frumaosa forumlă: “de la Valentinul tău”!