MENIU

Foștii O-Zone vor să-și facă formație cu nevestele!

Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, foști membri ai trupei O-Zone, nu exclud posibilitatea de a-și uni forțele într-un nou proiect muzical. De data aceasta, cu partenerele lor de viață!

Revenit pentru câteva zile în România, ca să susțină un concert, Arsenium – cum își spune pe scenă Arsenie – a profitat de vizită și s-a revăzut cu fostul Picasso' din textele pieselor O-Zone, Radu Sârbu, singurul membru al grupului care a rămas în țara noastră. Parcă la ani lumină de perioada în care se întâlneau doar accidental, cei doi au reînnodat legătura, s-au reapropiat și chiar au ieșit împreună la un eveniment monden, scrie ziarul Libertatea.

Arsenie Todiraș a vizitat studioul lui Radu și a discutat cu el despre un nou proiect muzical, în familie, care, mai în glumă, mai în serios, se vrea un nou Ace of Base sau, de ce nu?, o variantă românească a popularei trupe suedeze ABBA! Ineditul grup ar urma să le aibă în componență, pe lângă cei doi foști O-Zone, pe partenerele de viață ale acestora, care nu sunt străine de lumea muzicii.

Radu face de ani buni echipă cu mama celor trei copii ai săi, Anna Sîrbu (Sianna), cu care a scos multe piese de succes. Iar jumătatea lui Arsenie este Dj Layla; cei doi au fost prezenți, ca duet, la o petrecere, weekendul trecut, iar lumea i-a apreciat foarte mult.

După momentele de glorie și nebunie din anii de succes ai O-Zone, Radu Sârbu (39 ani) s-a dovedit singurul din formație care a ales un business profitabil. Compozitorul este o reală fabrică de hituri, mai ales pentru piața estică, fiind unul dintre cei mai ceruți compozitori în Rusia! Tot acolo a cunoscut succesul, dar nu la nivelul lui Radu, și Arsenie.

După despărțirea de cei doi, Dan Bălan s-a mutat în Statele Unite, însă nu abandonează nici el zona de influență a Rusiei, unde are cele mai multe concerte. Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș s-au aflat împreună pe aceeași scenă, anul trecut, la 12 ani de la dizolvarea trioului O-Zone, pentru două recitaluri, la București și Chișinău. Dragostea din tei', Numai tu', De ce plâng chitarele' au adus profituri uriașe formației O-Zone și în mod special lui Dan Bălan, trupa reușind să vândă circa 12 milioane albume.

Mai multe articole despre:
ABBA formaţie Dan Bălan trupa ozone