MENIU

Fara inhibitii, totul despre frigiditate

  Fara inhibitii, totul despre frigiditate

“De fiecare data cand un barbat doreste sa faca dragoste, exista o ordine armonioasa a lucrurilor care trebuie neaparat sa fie respectata: in primul rand el trebuie sa isi armonizeze starea cu aceea a femeii.”

Su-nu-ching

Frigiditatea este starea unei femei care se confrunta cu dificultati in atingerea orgasmului si chiar in perceperea senzatiilor placute in timpul unei intalniri amoroase. Punctul de vedere real este insa mai trist. Nu numai ca nu exista femei care nu ajung la orgasm, dar exista femei care nici macar nu stiu ca acest lucru exista. Desi pare straniu, mai sunt inca personae care considera ca placerea in timpul actului sexual este exclusiv apanajul barbatilor, pentru ele fiind numai vorba de “datoria” conjugala.

Putem vorbi de doua categorii de “frigiditate”: cea dobandita si cea nativa. Din categoria celor care manifesta o “frigiditate nativa” fac parte acele foarte rare femei care sustin ca nu au simtit niciodata atractie sexuala pentru vreun barbat, ca nu s-au simtit niciodata sexy si nu au avut vise erotice sau dorinte. De asemenea, ele spun ca nu au simtit niciodata placere in vreo intalnire amoroasa.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX. RO

Mai multe articole despre:
femei sex frigiditate