MENIU

Fanteziile femeilor in functie de zodie

<p>Fanteziile femeilor in functie de zodie</p>

Astrele ne influenteaza multe aspecte ale vietii, de la alegerea carierei pana la compatibilitatea cu partenerul. In ceea ce priveste aceasta problema din urma, latura sexuala reprezinta o parte importanta a unei relatii, intrucat ea contribuie la mentinerea apropierii intre parteneri, consolidand legatura dintre ei.

Se pare ca alinierea planetelor joaca si din acest punct de vedere un rol foarte important. Asadar, o anume configuratie existenta pe cer in momentul in care te-ai nascut iti poate influenta instinctul sexual, facandu-te sa te comporti intr-un anumit fel in intimitate.

Ce fantezii sexuale are nativa din Berbec
Energica si pasionala nativa a acestui semn de foc s-a nascut pentru a domina din toate punctele de vedere. Dupa o zi in care a dat cateva ordine la serviciu si i-a facut observatie vreunui subaltern care nu a dat dovada de implicare in ceea ce avea de facut, femeia Berbec va avea destula energie ramasa pentru a-si satisface partenerul si pentru a-i oferi acestuia momente de neuitat in dormitor. Desigur ca si de aceasta data ea va dori sa preia fraiele situatiei.

Cand vine vorba despre fantezia sexuala preferata, un rol de Dominatrix nu ar deranja-o cu siguranta, iar pe partener l-ar surprinde intr-un mod placut.


Fanteziile sexuale ale nativelor din Taur

Femeile nascute in acest semn de pamant sunt guvernate de planeta Venus, asa ca nu este de mirare ca ele cunosc tainele amorului si se pricep sa isi duca partenerul pe culmile extazului. Fiind si pricepute intr-ale gastronomiei, fanteziile sexuale ale acestor native vor implica, desigur, si un ingredient din bucatarie, fie ca este vorba despre frisca ori ciocolata.
    
Fanteziile femeilor in functie de zodia Gemenilor
 
Dinamica nativa din zodia de aer a Gemenilor vrea sa incerce mereu ceva nou, asa ca nu se va teme sa recurga la jucarii si jocuri erotice. De asemenea, una dintre fanteziile ei sexuale implica preludiul prelungit, care poate fi inceput prin conversatii incitante, purtate chiar si prin telefon.
In dormitor, ii place sa fie surprinsa cu noi pozitii incitante, pe care va fi incantata sa le experimenteze.  

Articolul integral pe Divahair.ro. 

Mai multe articole despre:
femei horoscop fantezii sexuale