MENIU

Explicaţia emoţionantă din spatele acestei fotografii. "Plângea continuu"

Un doctor chirurg din China a cucerit inimile internauţilor cu o serie de fotografii publicate recent. În respectivele imagini, medicul apare ţinând în braţe o fetiţă în vârstă de numai doi ani, pe care urma să o opereze.

Xin Er a fost internată la Spitalul Universitar din Zhejiang, diagnosticată fiind cu o malformaţie a inimii. Medicii au decis că fetiţa în vârstă de doi ani trebuie operată, dar în ziua intervenţiei chirurgicale, micuţa pacientă s-a speriat.

Xin a început să plângă şi nu s-a oprit decât când chirurgul Shi Zhuo nu a luat-o în braţe, scrie boredpanda.com. Bărbatul, care este şi şeful secţiei de chirurgie, a încercat să o liniştească arătându-i nişte secvenţe de desene animate pe telefonul lui mobil.

„În ziua aceea, ea a început să plângă imediat ce a intrat în sala de operaţie”, a povestit dr. Zhuo.  „Plângea continuu şi spunea Vreau la tata. I-am spus hai să ne uităm la nişte desene animate şi apoi încercăm să îl găsim pe tata, bine?”, a adăugat el.

În tot acest timp, întâmplarea emoţionantă a fost surprinsă în fotografii de anestezistul care urma să asiste la intervenţia chirurgicală.