MENIU

Eurovision 2015. Voltaj se pregateste intens pentru Eurovision

Eurovision 2015. Cu doar o zi inaintea finalei nationale a concursului Eurovision, Voltaj lanseaza aplicatia ”Voltaj” – prin intermediul careia fanii trupei pot fi mai aproape de campania #DeLaCapat si pot participa la concurs inedit, prin care pot deveni compozitorii unui vers al piesei “De la capat”.

Eurovision 2015. Cu un puternic impact emotional, “De la capat” - piesa ce a a ajuns in finala nationala a Eurovisionului - nu face altceva decat sa reaminteasca parintilor ca, inainte de orice, un copil are nevoie de dragoste, de imbratisari, de familie.
Si, daca initial piesa s-a bucurat de un succes incredibil in randul romanilor plecati la munca in strainatate, Calin, Gabi, Oliver, Valeriu si Adrian sunt gata sa duca mesajul in intreaga Europa.

Iar “All over again” – varianta in limba engleza a piesei, vorbeste exact despre copilarii netraite, despre parinti aflati la mii de kilometri distanta, despre povesti nespuse seara, la culcare. Pentru ca viata se petrece acum si nu are buton de rewind.

Mai multe articole despre:
Voltaj Eurovision eurovision 2015