MENIU

EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi, spectacol cu flăcări. Le va purta noroc şi de data aceasta?

<p>EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi, spectacol cu flăcări. Le vor purta noroc şi de data aceasta?</p>
<p>EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi, spectacol cu flăcări. Le vor purta noroc şi de data aceasta?</p>

EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi au intrat în concursul EUROVISION 2014 cu numărul 1, interpretând piesa Miracle. Cei doi au folosit flăcările, ca data trecută când au interpretat Playing with Fire, în 2010.

EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi au fost cei care au spart gheaţa pe 1 martie la finala EUROVISION 2014. Cei doi au interpretat piesa Miracle. Paula Seling a purtat o rochie cu un decolteu adânc, lucrur rar întâlnit la ea.

EUROVISION 2014. Paula Seling: "Eu nu mai voiam să particip la Eurovision..."

Paula Seling şi Ovi reiau formula în care au reprezentat România la Eurovisionul din 2010, cu "Playing with Fire", când s-au clasat pe locul al treilea, cel mai bun rezultat al României la această competiție.

"Eu nu mai voiam să particip la Eurovision... dar Ovi în general obține ceea ce își dorește, pentru că muncește foarte mult. A zis 'Lasă că îți arăt eu, o să fac o piesă atât de tare, încât nu o să poți să te abții'. S-a pus el așa, de prin iunie, iulie să gândească o piesă cu un concept și spre toamnă mi-a prezentat-o", a povestit Paula Seling.

"Miracle", piesa cu care cei doi artiști au intrat în concurs, este compusă de Ovi împreună cu Phililp Halloun și este produsă de o echipă norvegiană. Scrisă special pentru ei, piesa le permite să-și pună în valoare atuurile. Cântecul este produs de Ovi și cei de la Beyond51.

"Prima dată când am auzit piesa aceasta, mi s-a făcut pielea de găină... Ceea ce nu mi s-a întâmplat la 'Play with Fire'. Și atunci am zis 'Da, mergem la Eurovision'", a mărturisit Paula Seling. "Am hotărât că este momentul potrivit, pentru că fiind o experiență extrem, extrem de puternică asupra mea, ca om, a trebuit să accept să simt din nou că am energia pe care să o depun pentru așa ceva", a adăugat ea.

EUROVISION 2014. Cum se votează la EUROVISION? Ascultă toate piesele din FINALA EUROVISION 2014

 


Nicolle Stănese, gazda EUROVISION 2014, a apărut în faţa telespectatorilor, mărturisind că are emoţii mari, fiind pentru prima dată în echipa EUROVISION 2014.

Nicolle, 23 de ani, a purtat o rochie destul de sexy, cu părul coafat simplu. Look-ul vedetei o asemăna extrem de mult cu fosta vedetă TVR Andreea Marin.

În urma ascultării celor 150 de melodii validate să participe la selecţia naţională Eurovision, juriul a stabilit un număr de 12 piese care să concureze în finala din 1 martie:

Ştefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula şi Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA şi The Zuralia Orchestra sunt cei pe care îi vom vedea pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov, la finala naţională a concursului Eurovision 2014. Lista completă a celor 12 melodii finaliste se găseşte pe www.tvr.ro sau pe eurovision.tvr.ro. Dintre cele 12 melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege, în prima zi a primăverii, cântecul care ne va reprezenta în acest an la finala internaţională a concursului, în Copenhaga.

"Breathe" - Ştefan Stan feat. Teddy K

"Dacă tu iubeşti", Naomy

"Despre mine şi ea", Bere Gratis

"Fiorul iubirii", Silvia Dumitrescu

"Hardjock", Marcel Crăciunescu

"Hearts Collide", Anca Florescu

"Kind of girl", Vizi Imre

"Letting go", Renée Santana feat. Mike Diamondz

"Miracle", Paula şi Ovi

"One more time", Mirela Vaida Boureanu

"Unpredictable", The dAdA

"You know", The Zuralia Orchestra

EUROVISION 2014. Dintre cele 12 de melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege cântecul care va reprezenta România în acest an la finala internaţională a concursului, în Copenhaga. Selecţia naţională se va desfăşura la Braşov, la Teatrul Sică Alexandrescu.

EUROVISION 2014. Au fost 159 de melodii înscrise în acest an la Eurovision, 150 au intrat în preselecţie, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR. În spectacolul din 1 martie, cele mai bune 12 melodii anunţate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar şi votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.

EUROVISION 2014. Ştefan Stan, ritual neaşteptat înainte de concursul Eurovision

 

EUROVISION 2014. Paula Seling: "Eu nu mai voiam să particip la Eurovision..."

 

EUROVISION 2014. Anca Florescu, îmbrăcată de designerul lui Jennifer Lopez